4+1 βήματα για να σου πάει η μέρα τέλεια!

4+1 βήματα για να σου πάει η μέρα τέλεια!

Το σίγουρο είναι ότι καμία μέρα δεν είναι ίδια με την προηγούμενη ή με την επόμενη. Κάθε μέρα επιφυλάσσει εκπλήξεις. Είτε αυτές είναι ευχάριστες είτε δυσάρεστες.

Εσύ νιώθεις ότι παρόλο που καλοκαίριασε η ψυχολογία σου είναι down; Μπορείς να το αλλάξεις γιατί είναι στο χέρι σου. Αρκεί να ακολουθήσεις τα παρακάτω 5 βήματα από αύριο κιόλας και θα δεις διαφορές.

Βάλε το ξυπνητήρι σε μία ώρα που θα τη ρυθμίσεις καθημερινά να είναι η ίδια. Προτίμησε να είναι αρκετά πρωινή. Περίπου στις 9. Αν ξυπνάς νωρίτερα ακόμη καλύτερα.

Με το που ανοίξεις τα μάτια σου, χαμογέλασε και κάνε την προσευχή σου ευγνωμονώντας το Θεό που είσαι υγιής, εσύ και οι αγαπημένοι σου άνθρωποι. (φίλοι και οικογένεια)

Σήκω από το κρεβάτι και μέχρι να πας στο μπάνιο να πλυθείς, κάνε μόνο θετικές δηλώσεις, ευγνωμονώντας πάλι το θείο δώρο που σου έχει δοθεί και το θεωρούσες δεδομένο. Με αυτόν τον τρόπο μαθαίνεις στον εαυτό σου να σκέφτεται θετικά. Τις πρώτες φορές δε θα  το κάνεις ενδεχομένως μέσα από την καρδιά σου. Όσο όμως περνάει ο καιρός θα δεις ότι θα το πιστέψεις.

Ρίξε στο πρόσωπό σου πολύ νερό και αν μπορείς κι έχεις χρόνο ξεκίνα τη μέρα σου με ένα μπάνιο στη θάλασσα. Το θαλασσινό νερό και ο ήλιος θα σου δώσουν ενέργεια που μέχρι τώρα δεν είχες.

Κάνε 15’ διαλογισμό, φέρνοντας φυσικά στο νου μόνο όμορφες εικόνες ή αναμνήσεις. Μπορείς επίσης να φανταστείς εικόνες και να τις δώσεις σάρκα και οστά.

Πηγή: patrisnews.com