2 γευστικά αποτοξινωτικά ροφήματα με νερό για επίπεδη κοιλιά!

2 γευστικά αποτοξινωτικά ροφήματα με νερό για επίπεδη κοιλιά!

Οταν η λέξη «αποτοξίνωση» μπαίνει στο λεξιλόγιο σου με αφορμή το γεγονός ότι ξεκίνησες διατροφή, τότε αυτή προκαλεί κάποιες αμφιβολίες και απορίες.

Τι είναι αυτές οι διαδεδομένες τοξίνες;

Πρόκειται για χημικές ουσίες που εισέρχονται στον οργανισμό μέσω της τροφής, του αέρα και του νερού και τον βλάπτουν.

Ποια προϊόντα να εμπιστευτείς για να καθαρίσεις τον οργανισμό σου;

Πολλά από τα ήδη υπάρχοντα στην αγορά είναι στην πραγματικότητα γεμάτα από περιττές θερμίδες λόγω της περιεκτικότητας τους σε ζάχαρη και περισσότερο σε βλάπτουν παρά σε βοηθούν μακροπρόθεσμα.

Για φροντίζεις το σώμα σου – όπως καλή ώρα προσπαθείς να «αποτοξινώσεις» το σπίτι σου όταν ασχολείσαι με την καθαριότητα του – εμείς σου προτείνουμε μια πολύ απλή, οικονομική και αποτελεσματική λύση που λέγεται detox water, δηλαδή το ρόφημα που έχει ως βάση το νερό μέσα στο οποίο προσθέτουμε βότανα και ενεργοποιεί το μεταβολισμό και προστατεύει τον οργανισμό σου.

Σπιτική λεμονάδα με αγγούρι
Θα χρειαστείς μισό αγγούρι, ένα λεμόνι, φύλλα μέντας και νερό.

Εκτέλεση:
Γέμισε ένα καθαρό βάζο με νερό και αφού πλένεις και κόψεις σε φέτες τόσο το αγγούρι, όσο και το λεμόνι, βάλε τα μέσα σε αυτό. Έπειτα πρόσθεσε και τα πλυμένα φύλλα μέντας. Άφησε το βάζο στο ψυγείο ολόκληρο το βράδυ και πιες το δροσιστικό ρόφημα το επόμενο πρωί. Η βιταμίνη C θα χαρίσει και λάμψη στο δέρμα σου

Τζίντζερ και μέντα
Θα χρειαστείς λεπτές φέτες από αγγούρι και τζίντζερ, τρεις φέτες λεμονιού, δέκα φύλλα μέντας, μια μικρή πρέζα αλάτι Ιμαλαϊων.

Εκτέλεση:
Γέμισε ένα καθαρό βάζο με νερό και αφού πλένεις και κόψεις σε φέτες το αγγούρι, το τζιντζερ, και το λεμόνι, βάλε τα μέσα σε αυτό. Έπειτα πρόσθεσε τα πλυμένα φύλλα μέντας και το αλάτι. Άφησε το βάζο στο ψυγείο ολόκληρο το βράδυ και πιες το δροσιστικό ρόφημα το επόμενο πρωί.

Πηγή: bovary.gr

ΚΛΕΙΣΙΜΟ