Αυτοί είναι πιο οι άπιστοι συνδυασμοί ζωδίων

Αυτοί είναι πιο οι άπιστοι συνδυασμοί ζωδίων

Δύσκολη εποχή για σχέσεις πόσο μάλλον όταν έχεις στο αίμα σου την απιστία.

Ανέκαθεν υπήρχε ο βραχνάς του  «τρίτου» προσώπου σε μία σχέση, τα τελευταία χρόνια, όμως, το «φαινόμενο» απαντάτε πιο συχνά ή τουλάχιστον ανακαλύπτεται πιο εύκολα.

Πέρα από την ιδιοσυγκρασία των ατόμων, σύμφωνα με την αστρολογία υπάρχουν κάποιοι συνδυασμοί ζωδίων που είναι πιο επιρρεπείς.

Έξι ζώδια, τρία ζευγάρια λοιπόν.

Κριός – Λέων

Μιλάμε για έναν εκρηκτικό συνδυασμό που είναι εξαρχής καταδικασμένος να αποτύχει. Ο πάντα με ηγετικές τάσεις Κριός, δύσκολα θα μπορέσει να ανεχτεί τη φιλαρέσκεια και το «ψώνιο» του Λέοντα, με τους καβγάδες να δίνουν και να παίρνουν.

Το αστείο είναι πως στην περίπτωση που ο άστατος Λέοντας δεν σπεύσει να βρει την επιβεβαίωση του «εγώ» του και αλλού, θα έρθει ο Κριός να να φέρει τα πάνω κάτω αποφασίζοντας πως ήρθε η ώρα να βρει νέο ταίρι. Χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα επιλέξει να χωρίσει πρώτα.

Τοξότης – Καρκίνος

Δεν υπάρχει Τοξότης σε αυτόν εδώ τον κόσμο που θα καταφέρει ποτέ να ανεχτεί σε βάθος χρόνου την κτητικότητα και την τόση ευαισθησία του Καρκίνου. Ως ελεύθερο πνεύμα, μισή τα χαλινάρια και αρνείται πεισματικά να αποτελέσει «κτήμα» του Καρκίνου. Τι καλύτερο από το να σπεύσει να αποδείξει ότι δεν ανήκει σε έναν μόνο εραστή.

Δίδυμος – Σκορπιός

Αν ο Σκορπιός ερωτευτεί γίνεται αρνάκι του Θεού. Μέχρι να τον πειράξεις φυσικά. Και ο Δίδυμος, αυτό ακριβώς θα κάνει: Θα τον χτυπήσει στο ευαίσθητο σημείο του.

Ως από τη φύση τους άπιστοι, οι Δίδυμοι δεν θα δυσκολευτούν να προδώσουν ακόμα και το πιο αισθησιακό ζώδιο, με το κεντρί του Σκορπιού να αναλαμβάνει δράση. Ο Σκορπιός έχει την τάση να οδηγεί την αυτοπεποίθηση του Δίδυμου στο ναδίρ της. Πράγμα που σημαίνει πως αν με τα άλλα ζώδια είναι άπιστοι μία φορά, με τον Σκορπιού θα είναι 10!