Άση Μπίλιου: Οι αστρολογικές της προβλέψεις για τον Απρίλιο και οι ημερομηνίες που ζητεί να συγκρατήσουμε!

Άση Μπίλιου: Οι αστρολογικές της προβλέψεις για τον Απρίλιο και οι ημερομηνίες που ζητεί να συγκρατήσουμε!

Η γνωστή αστρολόγος ανέλυσε την είσοδο του Άρη στον Υδροχόο και συνέστησε ιδιαίτερη προσοχή για ένα συγκεκριμένο δεκαήμερο του Απριλίου.

Η  Άση Μπίλιου, στις καθιερωμένες αστρολογικές της προβλέψεις στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου», το πρωί της Τρίτης, έκανε τις προβλέψεις της για τον μήνα Απρίλιο και στάθηκε ιδιαίτερα σε ένα συγκεκριμένο διήμερο.

«Ο Άρης μπήκε στον Υδροχόο από χθες βράδυ, θα μείνει σε αυτό το ζώδιο μέχρι τις 13 Μαΐου. Νομίζω ότι πρέπει να έχετε στο μυαλό σας αυτή την ημερομηνία, γιατί εκεί πέρα θα αρχίσει να φαίνεται κάτι καλύτερο. Στο ζώδιο του Υδροχόου ο Άρης ψάχνει ελευθερία, ανεξαρτησία, είναι υπέρμαχος των ιδεών, της δικαιοσύνης, πολεμά για τους άλλους.

Ο Κρόνος, που συναντιέται σήμερα μαζί του, από την άλλη, δείχνει περιορισμούς, δυσκολίες και επώδυνες καταστάσεις. Άρα, η συνάντησή του με τον Άρη σήμερα είναι από τις πιο απαιτητικές όψεις που μπορεί να έχουμε στην αστρολογία.

Αυτό σημαίνει ότι αυτές τις μέρες μπορεί να έχουμε και περισσότερους περιορισμούς και πιο δύσκολα πράγματα να διαχειριστούμε. Η παράλληλη πορεία μεταξύ τους θα πάει χοντρικά μέχρι τις 10-11 Απριλίου. Αυτό θεωρώ ότι είναι και το πιο απαιτητικό διάστημα.

Η άλλη σημαντική αλλαγή είναι η είσοδος της Αφροδίτης στους Διδύμους από τις 3 Απριλίου μέχρι τις 6 Αυγούστου. Αλλάζει μέσα σε αυτό το διάστημα ο τρόπος με τον οποίο σχετιζόμαστε και ενισχύεται κυρίως η εγκεφαλική διάσταση».