Η Λίτσα Πατέρα προβλέπει και αισιοδοξεί: «Εγώ έχω να σας πω ευχάριστα»

Η Λίτσα Πατέρα προβλέπει και αισιοδοξεί: «Εγώ έχω να σας πω ευχάριστα»

Ως καλό οιωνό βλέπει τη σύνοδο του Δία με τον Πλούτωνα, που θα φέρει ευχάριστα οικονομικά νέα προβλέπει η Λίτσα Πατέρα.

Η γνωστή αστρολόγος βγήκε την Παρασκευή στην εκπομπή «Πρωινό» για τις καθιερωμένες αστρολογικές καθημερινές προβλέψεις της και άφησε έναν «αέρα» αισιοδοξίας με αυτές:

«Εγώ έχω να σας πω ευχάριστα σήμερα. Σήμερα έχουμε μία σύνοδο του Δία με τον Πλούτωνα που κάτι θα φέρει ίσως και από την ευρωπαϊκή ένωση. Αυτή η όψη θα συνεχίσει με ανάδρομη πορεία κάποια στιγμή, μέχρι το τέλος του χρόνου. Θέλω να ελπίζω ότι τουλάχιστον σε οικονομικό επίπεδο θα έχουμε μία βοήθεια. Αυτό είναι το ένα καλό. Και πολύ καλό. Γιατί μετά από αυτή την ιστορία θα έχουμε βοήθεια.

Το δεύτερο είναι ότι η Αφροδίτη μπαίνει σήμερα για τέσσερις μήνες στους Διδύμους . Αυτό σημαίνει ότι η καθημερινή μας ζωή, μετά από το πρώτο σοκ με το κλείσιμο, θα φέρει κάτι καλό στην επικοινωνία, θα επικοινωνήσουμε- μπορεί εξ αποστάσεως- με φίλους, με αγαπημένα πρόσωπα. Παλιές σχέσεις έρχονται, καινούργιες σχέσεις έρχονται. Πολλά καινούρια στην συναισθηματική μας επαφή, όχι στη σεξουαλική και θα μας κάνει να νιώσουμε πολύ χαρούμενα. Με το ωροσκόπιο του κορωνοϊού, θα βρεθεί το φάρμακο που θα το χτυπήσει κάποια στιγμή».