Η Άση Μπήλιου προβλέπει μεγάλες αλλαγές: Ο Ουρανός στον Ταύρο- Αναλυτικά πως θα επηρεάσει κάθε ζώδιο

Η Άση Μπήλιου προβλέπει μεγάλες αλλαγές: Ο Ουρανός στον Ταύρο- Αναλυτικά πως θα επηρεάσει κάθε ζώδιο

Η διάσημη αστρολόγος ανέβασε στο instagram τις προβλέψεις της ξεχωριστά για κάθε ζώδιο.

Ο Ουρανός εισέρχεται στον Ταύρο και αυτό θα επιφέρει μεγάλες αλλαγές, σύμφωνα με την Άση Μπήλιου. Η αστρολόγος με μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram εξήγησε αναλυτικά πώς θα επηρεαστούν από αυτό όλα τα ζώδια.

«Με αφορμή τη σύνοδο Ήλιου-Ουρανού, η επιρροή του Ουρανού στο ζώδιο του Ταύρου θα φέρει τα πάνω κάτω ( το κάνει ήδη από πέρυσι) σε ό,τι αφορά την οικονομία, τα χρηματιστήρια, την ασφάλεια, τα ακίνητα, την γη κτλ.

Φυσικά μέχρι το 2026, θα αλλάξει πολλά και στις ζωές των σταθερών του ζωδιακού Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς,Υδροχόους.

Φέτος επηρεάζει κυρίως το πρώτο δεκαήμερο αυτών των ζωδίων, ή όσους έχουν ωροσκόπο ή και πλανήτες από τις 3 μέχρι τις 9 μοίρες των παραπάνω ζωδίων», έγραψε χαρακτηριστικά.

ΚΡΙΟΣ: Ο Ουρανός, φέρνει λιγότερη ρευστότητα στην ζωή σας! Τα οικονομικά μπορεί να εκτιναχθούν αλλά θα πρέπει να είστε συγκρατημένοι στην διαχείριση σας και να μην πάρετε μεγάλα ρίσκα!

ΤΑΥΡΟΣ: Περισσότερη ανεξαρτησία και αυτονομία στην ζωή σας, τέλος σε σχέσεις και συνεργασίες που καταπιέζουν, ξαφνικοί έρωτες, χωρισμοί ή γάμοι, αλλαγές στην εμφάνιση σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η διαίσθηση σας θα γίνει πιο έντονη, τα όνειρα σας πιο ζωντανά, θα απαλλαγείτε από πολλούς φόβους και εμμονές ενώ θα αρχίσετε να σκέφτεστε και αλλαγές στο χώρο της δουλειάς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σταματούν τα σκαμπανεβάσματα στα επαγγελματικά και θα έχετε μεγαλύτερη σταθερότητα. Το καινούριο, διαφορετικό και δημιουργικό θα το φέρουν νέοι άνθρωποι στην ζωή σας. Νέοι στόχοι. Κάποιες φιλίες από το παρελθόν θα χαθούν και θα ξεκινήσουν νέες!

ΛΕΩΝ: Θα θελήσετε περισσότερη ελευθερία και ανεξαρτησία στην δουλειά σας, πιθανώς να αποκτήσετε την δική σας επιχείρηση. Θα πρέπει να είστε έτοιμοι όμως για το ρίσκο και να είναι καλά υπολογισμένο. Κάποιοι ίσως αλλάξετε και στάτους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα θελήσετε να μάθετε νέα πράγματα, να εξελίξετε την δουλειά σας, να ξανακαθίσετε ίσως στα θρανία, να ταξιδέψετε περισσότερο. Θα επιδιώξετε περισσότερη ελευθερία στην ζωή σας.

ΖΥΓΟΣ: Θα βιώσετε περισσότερη σταθερότητα στον τομέα σχέσεων – συνεργασιών. Τα οικονομικά θα σας απασχολήσουν περισσότερο και πιθανώς να βιώσετε μεγαλύτερη ρευστότητα σ’αυτό το τομέα. Πιθανά ξαφνικά κέρδη από επενδύσεις, κληρονομιές, πωλήσεις ακινήτων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ο Ουρανός θα φέρει μεγαλύτερο κλυδωνισμό στον τομέα σχέσεων – γάμου- συνεργασιών. Πιθανώς ο σύντροφος ή κάποιος συνεργάτης να συμπεριφέρεται περίεργα. Ξαφνικοί χωρισμοί ή γάμοι και κεραυνοβόλοι έρωτες είναι μες τα σενάρια της επόμενης εξαετίας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ο Ουρανός μπαίνει στον τομέα εργασίας και σας καλεί να ανοίξετε νέους δρόμους στο αντικείμενο της εργασίας σας, να κάνετε αλλαγές, να αξιοποιήσετε τις νέες τεχνολογίες και γενικά να σκεφτείτε διαφορετικά. Το ίδιο και σε θέματα υγείας. Η εναλλακτική ιατρική μπορεί να σας πάει καλύτερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Το πνεύμα περιπέτειας επιστρέφει στην ζωή σας κυρίως στον ερωτικό τομέα! Ξαφνικές συναντήσεις μπορεί να σας κάνουν να ξεχάσετε ότι ξέρατε μέχρι τώρα για τον έρωτα. Ακόμη το θέμα παιδί θα σας απασχολήσει περισσότερο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αλλαγές στο χώρο του σπιτιού! Μετακομίσεις, αγοραπωλησίες ακινήτων, αλλαγή τόπου διαμονής. Πιθανή δουλειά από το σπίτι.

ΙΧΘΥΕΣ: Θα σταματήσουν οι εκπλήξεις στον οικονομικό τομέα και θα βιώσετε περισσότερη σταθερότητα. Θα έχετε καλύτερες ιδέες, πιο ζωντανή καθημερινότητα και θα πειραματιστείτε με καινούρια πράγματα».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Καλημέρα! Χρόνια πολλά καλό Σαββατοκύριακο! Ελπίζω να είστε καλά, να αντέχετε και να παραμένετε όσο γίνεται αισιόδοξοι! Θα σας ανεβάσω το ΣΚ με αφορμή τη σύνοδο Ήλιου-Ουρανού, την επιρροή του Ουρανού στο ζώδιο του Ταύρου που θα φέρει τα πάνω κάτω ( το κάνει ήδη από πέρυσι) σε ό,τι αφορά την οικονομία, τα χρηματιστήρια, την ασφάλεια, τα ακίνητα, την γη κτλ. Φυσικά μέχρι το 2026, θα αλλάξει πολλά και στις ζωές των σταθερών του ζωδιακού Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς,Υδροχόους. Φέτος επηρεάζει κυρίως το πρώτο δεκαήμερο αυτών των ζωδίων. Ή όσους έχουν ωροσκόπο ή και πλανήτες από τις 3 μέχρι τις 9 μοίρες των παραπάνω ζωδίων. Περισσότερα θα πούμε το ΣΚ! Τουλάχιστον φτιάχνει λίγο κι ο καιρός κι όπως πάντα ο Ήλιος θα κάνει τα μαγικά του και στην ψυχολογία μας! Εύχομαι να ανταμώσουμε με όποιον-α και ό,τι μας λείπει λίαν συντόμως. Ευχαριστώ για ακόμη μια φορά την @happysizes για την φροντίδα τους! Φτιάχνουν υπέροχα ρούχα και διαθέτουν και eshop! Αναζητήστε τα! Τέλος, μολονότι κατανοώ τις δυσκολίες που περνούν όλοι είναι ανθρωπίνως αδύνατο να απαντήσω στα πολυάριθμα μηνύματα που λαμβάνω ειδικά όταν ζητάτε προσωπικές προβλέψεις. Ελπίζω να το κατανοείτε και να μη το παίρνετε προσωπικά! ❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ asibiliou στις

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Καλησπέρα! Πως θα μας επηρεάσει ο Ουρανός από τον Ταύρο μέχρι το 2026. Αύριο θα ποστάρω τα γενικά της επιρροής του σε παγκόσμιο επίπεδο κ τα δεκαήμερα και θα απαντήσω έτσι σε κάποιες συχνές ερωτήσεις. Επειδή ο αριθμός των λέξεων δεν το επιτρέπει θα γίνουν δύο ποστ. Μπείτε στο προφίλ να δείτε το δεύτερο ποστ. Καλή εβδομάδα❤️ φωτό από ΠόρτοΡάφτη. ΚΡΙΟΣ: Ο Ουρανός, φέρνει λιγότερη ρευστότητα στην ζωή σας! Τα οικονομικά μπορεί να εκτιναχθούν αλλά θα πρέπει να είστε συγκρατημένοι στην διαχείριση σας και να μην πάρετε μεγάλα ρίσκα! ΤΑΥΡΟΣ: Περισσότερη ανεξαρτησία και αυτονομία στην ζωή σας, τέλος σε σχέσεις και συνεργασίες που καταπιέζουν, ξαφνικοί έρωτες, χωρισμοί ή γάμοι, αλλαγές στην εμφάνιση σας. ΔΙΔΥΜΟΙ: Η διαίσθηση σας θα γίνει πιο έντονη, τα όνειρα σας πιο ζωντανά, θα απαλλαγείτε από πολλούς φόβους και εμμονές ενώ θα αρχίσετε να σκέφτεστε και αλλαγές στο χώρο της δουλειάς. ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σταματούν τα σκαμπανεβάσματα στα επαγγελματικά και θα έχετε μεγαλύτερη σταθερότητα. Το καινούριο, διαφορετικό και δημιουργικό θα το φέρουν νέοι άνθρωποι στην ζωή σας. Νέοι στόχοι. Κάποιες φιλίες από το παρελθόν θα χαθούν και θα ξεκινήσουν νέες! ΛΕΩΝ: Θα θελήσετε περισσότερη ελευθερία και ανεξαρτησία στην δουλειά σας, πιθανώς να αποκτήσετε την δική σας επιχείρηση. Θα πρέπει να είστε έτοιμοι όμως για το ρίσκο και να είναι καλά υπολογισμένο. Κάποιοι ίσως αλλάξετε και στάτους. ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα θελήσετε να μάθετε νέα πράγματα, να εξελίξετε την δουλειά σας, να ξανακαθίσετε ίσως στα θρανία, να ταξιδέψετε περισσότερο. Θα επιδιώξετε περισσότερη ελευθερία στην ζωή σας. ΖΥΓΟΣ: Θα βιώσετε περισσότερη σταθερότητα στον τομέα σχέσεων – συνεργασιών. Τα οικονομικά θα σας απασχολήσουν περισσότερο και πιθανώς να βιώσετε μεγαλύτερη ρευστότητα σ’αυτό το τομέα. Πιθανά ξαφνικά κέρδη από επενδύσεις, κληρονομιές, πωλήσεις ακινήτων. Ακολουθεί δεύτερο ποστ με την ίδια φωτό με τα υπόλοιπα ζώδια!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ asibiliou στις

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Τα υπόλοιπα ζώδια σε ό,τι αφορά την επιρροή του Ουρανού από τον Ταύρο. ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ο Ουρανός θα φέρει μεγαλύτερο κλυδωνισμό στον τομέα σχέσεων – γάμου- συνεργασιών. Πιθανώς ο σύντροφος ή κάποιος συνεργάτης να συμπεριφέρεται περίεργα. Ξαφνικοί χωρισμοί ή γάμοι και κεραυνοβόλοι έρωτες είναι μες τα σενάρια της επόμενης εξαετίας. ΤΟΞΟΤΗΣ: Ο Ουρανός μπαίνει στον τομέα εργασίας και σας καλεί να ανοίξετε νέους δρόμους στο αντικείμενο της εργασίας σας, να κάνετε αλλαγές, να αξιοποιήσετε τις νέες τεχνολογίες και γενικά να σκεφτείτε διαφορετικά. Το ίδιο και σε θέματα υγείας. Η εναλλακτική ιατρική μπορεί να σας πάει καλύτερα. ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Το πνεύμα περιπέτειας επιστρέφει στην ζωή σας κυρίως στον ερωτικό τομέα! Ξαφνικές συναντήσεις μπορεί να σας κάνουν να ξεχάσετε ότι ξέρατε μέχρι τώρα για τον έρωτα. Ακόμη το θέμα παιδί θα σας απασχολήσει περισσότερο. ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αλλαγές στο χώρο του σπιτιού! Μετακομίσεις, αγοραπωλησίες ακινήτων, αλλαγή τόπου διαμονής. Πιθανή δουλειά από το σπίτι. ΙΧΘΥΕΣ: Θα σταματήσουν οι εκπλήξεις στον οικονομικό τομέα και θα βιώσετε περισσότερη σταθερότητα. Θα έχετε καλύτερες ιδέες, πιο ζωντανή καθημερινότητα και θα πειραματιστείτε με καινούρια πράγματα.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ asibiliou στις

ΚΛΕΙΣΙΜΟ