Συνδυασμοί ζωδίων για ζευγάρια που συνδέονται αρμονικά και δύσκολα χωρίζουν

Συνδυασμοί ζωδίων για ζευγάρια που συνδέονται αρμονικά και δύσκολα χωρίζουν

Αυτοί συνδυασμοί ζωδίων είναι «καταδικασμένοι» για μακροχρόνιες και αρμονικές σχέσεις.

Ταύρος και Παρθένος

Δύο  ζώδια της Γης που αγαπούν την σταθερότητα και την θαλπωρή μιας μακροχρόνιας  σχέσης  και κοινό στόχο ένα σπίτι γεμάτο αγάπη και ανέσεις.Η ζεστασιά του Ταύρου βοηθάει την Παρθένο να χαλαρώσει και να αφήσει για λίγο τον έλεγχο που πάντα θέλει να έχει, ενώ ο Ταύρος, με το πείσμα για τη σχέση και την εμπιστοσύνη στον εαυτό του είναι αυτός που όταν θα χρειαστεί θα κάνει πίσω.

Δίδυμοι και Ζυγοί

Πάλι δύο ζώδια με το ίδιο στοιχείο, αυτή τη φορά, τον αέρα που αλληλοσυμπληρώνονται, αφού ο Ζυγός έχει μια ισχυρή περιέργεια για τους ανθρώπους και ο Δίδυμος είναι ατελείωτα περίπλοκος. Είναι πολύ κοινωνικά ζώδια που λατρεύουν τις σχέσεις, τις νέες γνωριμίες και να αντιμετωπίζουν νέες προκλήσεις, γι ‘αυτό σπάνια βαριούνται -κάτι που είναι απαραίτητο αν θέλεις να κρατήσεις έναν Δίδυμο δίπλα σου.

Καρκίνος και Ιχθύες

Βαθειά συναισθηματικά και ευαίσθητο ζώδιο ο Καρκίνος, όταν αγαπήσουν δίνονται ολοκληρωτικά  και για αυτό «κουμπόνουν»  με τους Ιχθείς που αναζητούν την ατελειώτη αγάπη. Και όταν την βρουν προσφέρουν τα πάντα, αυτό δηλαδή που θέλουν τα καρκινάκια.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ