Γι αυτά τα ζώδια ο Ιούνιος θα είναι ο τυχερός τους μήνας!

Γι αυτά τα ζώδια ο Ιούνιος θα είναι ο τυχερός τους μήνας!

Ο Ιούνιος μπήκε και σήμανε την έναρξη του καλοκαιριού και επίσημα.

Αν και ο καιρός μας κάνει παιχνίδια και δεν θυμίζει και πολύ καλοκαίρι, εμείς αρχίζουμε ήδη να καταστρώνουμε τα σχέδια μας για τις εξορμήσεις μας σε «μπλε» προορισμούς. Αν ανήκεις στα παρακάτω τρία ζώδια τότε μπορείς να ξεκινήσεις από τον Ιούνιο , αφού αυτός θα είναι ο καλύτερος μήνας για εσάς!

Δίδυμοι

Ο Ιούνιος σηματοδοτεί μεγάλες αλλαγές, αφού επικεντρώνεσαι στον εαυτό σου απομακρύνοντας τους τοξικούς ανθρώπους από δίπλα σου. Παράλληλα, αναγνωρίζεις την αξία σου, βάζοντας τις σωστές προτεραιότητες, που ήδη έχεις ξεκινήσει από τον Μάιο, όταν και η ανάδρομη Αφροδίτη «ανέλαβε» δράση. Οι σχέσεις σου, προσωπικές και επαγγελματικές, μπαίνουν στο μικροσκόπιο αλλά όλα ξεκινούν από τη σχέση που αποκτάς με τον εαυτό σου.

Ζυγός

Με κυβερνήτη πλανήτη την Αφροδίτη, ο Ιούνιος είναι ο μήνας σου. Η έκλειψη στον Τοξότη στις 5 Ιουνίου ενεργοποιεί τον 3ο οίκο της επικοινωνίας και για τους δύο επόμενους μήνες, οι επιλογές σου και οι κινήσεις σου θα είναι οι ενδεδειγμένες. Βελτιώνεται η διάθεσή σου αλλά και η ερωτική ζωή σου. Ειδικά στις 27 Ιουνίου, όπου ο καυτός Άρης μπαίνει στον Κριό και ξυπνά τα πάθη…

Υδροχόος

Στις 5 Ιουνίου, η έκλειψη στον Τοξότη θα σου δώσει αέρα αυτοπεποίθησης, ενώ στις 25 Ιουνίου, η Αφροδίτη σταθμεύει στον οίκο της αγάπης, της δημιουργικότητας, της αυθεντικότητας και του πάθους. Τι σημαίνει αυτό; Ότι ο έρωτας μπορεί να σου χτυπήσει την πόρτα και μάλιστα από το φιλικό περιβάλλον. Άδραξε την ευκαιρία!