Η Αση Μπίλιου μιλά για τα ζώδια που θα επηρεάσουν οι καλοκαιρινές και φθινοπωρινές εκλείψεις

Η Αση Μπίλιου μιλά για τα ζώδια που θα επηρεάσουν οι καλοκαιρινές και φθινοπωρινές εκλείψεις

Οι προβλέψεις της αστρολόγου για τις εκλείψεις στα ζώδια Καρκίνου-Αιγόκερου και Διδύμων-Τοξοτών.

Η πρώτη μετά κορωνοϊού εκπομπή της Άσης Μπίλιου στο Star με το «Stars System» προβλήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου και είχε εκτενή αναφοράς τις εκλείψεις του Ήλιου που έρχονται τόσο το προσεχές διάστημα όσο και το φθινόπωρο.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

«Η τελευταία έκλειψη της θερινής περιόδου θα πραγματοποιηθεί στις 5 Ιουλίου στον άξονα Καρκίνου -Αιγόκερου. Αυτή η έκλειψη στον Καρκίνο στις 21/6 και αυτή στις 5 /7 θα κλείσουν τον κύκλο των εκλείψεων στον Καρκίνο και τον Αιγόκερο. Μέχρι τώρα επηρέαζαν τον παρορμητικό άξονα ζωδίων δηλαδή Αιγόκερο, Καρκίνο, Ζυγό και Κριό. Οι καινούργιες εκλείψεις που θα έρθουν από τον Νοέμβριο και μετά θα είναι στον άξονα των Διδύμων – Τοξότη. Αυτές οι νέες εκλείψεις που θα μας πάνε μέχρι το 2022 θα γίνουν σε αυτά τα δύο ζώδια, τους Διδύμους και τον Τοξότη. Θα επηρεάσουν Διδύμους, Τοξότες, Παρθένους και Ιχθύες.

Ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στις 18 Ιουνίου και η ανάδρομη πορεία του θα διαρκέσει έως τις 12 Ιουλίου. Πολλά πράγματα που αποφασίσαμε το προηγούμενο διάστημα ίσως τα επανεξετάσουμε. Μπορεί να είναι ένα διάστημα με καθυστερήσεις και αναβολές και να υπάρχουν διάφορα θέματα με την επικοινωνία και τις μετακινήσεις, Άρα θα πρέπει να είμαστε πιο καλά προετοιμασμένοι, ψύχραιμοι και προσεκτικοί.

Στα θετικά ότι θα γυρίσει επιτέλους σε ορθή πορεία η Αφροδίτη στις 24/6 και θα βοηθήσει σε ερωτικά- οικονομικά. Ακόμη κι η έκλειψη στις 21/6 θα βοηθήσει κάποιους να ανοίξουν ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή τους».

Δείτε εδώ αναλυτικά όλα όσα προέβλεψε.