Ανάδρομος Ερμής: Τα τρία ζώδια που πρέπει να «προσέξουν» τις επιστροφές

Ανάδρομος Ερμής: Τα τρία ζώδια που πρέπει να «προσέξουν» τις επιστροφές

Και αφορά στον αισθηματικό τομέα.

Ο Ερμής έχει ήδη μπει στη σκιά της ανάδρομης πορείας του από τις 15/05/2021 και θα βγει στις 07/07/2021 κι έτσι σ’ αυτό το διάστημα μπορεί να νιώθουμε μεγαλύτερη νοσταλγία για σχέσεις ακόμη κι αν τελείωσαν άδοξα.

Αν φημίζεται για κάτι ο ανάδρομος Ερμής είναι οι επιστροφές από το παρελθόν μας ανθρώπων που μπορεί να έπαιξαν σημαντικό ρόλο όχι απαραίτητα σε ερωτικό επίπεδο, αλλά και σε φιλικό ή επαγγελματικό.

Καταρχάς δυνητικά όλα τα ζώδια μπορεί να έχουν επιστροφές στις περιόδους του ανάδρομου Ερμή. Στη συγκεκριμένη πορεία του ανάδρομου Ερμή στους Διδύμους όμως, οι Δίδυμοι, οι Τοξότες και οι Υδροχόοι είναι περισσότερο από όλους οι υποψήφιοι για επιστροφές… ελπίζω όχι καταστροφές! Δεν σημαίνει ότι κάθε επιστροφή είναι για κακό, ειδικά αν αγαπάμε έναν άνθρωπο ακόμη ή αν μας αγαπά ακόμη κι εκείνος-η. Μόνο ο χρόνος θα δείξει αν είναι για καλό. Προσέξτε το διάστημα μετά τις 07/07/2021. Αν δεν αλλάξει κάτι στα συναισθήματα σας τον Ιούλιο, τότε μπορεί η επιστροφή να ήταν για καλό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι επόμενες εβδομάδες τόσο εξαιτίας του ανάδρομου Ερμή στο ζώδιο σας όσο και εξαιτίας των εκλείψεων που αφορούν στις σχέσεις σας φαίνεται ότι θα φέρουν μεγάλες αλήθειες στο φως για την προσωπική σας ζωή και μέσα σε αυτές μπορεί να προκύψει και η επιστροφή ενός ασώτου. Μάλιστα αν είχε προκύψει ένας χωρισμός τον Μάιο του 2020 ή τον Μάιο του 2019 ή όποτε ήταν ξανά ο Ερμής στους Διδύμους τα προηγούμενα χρόνια, μπορεί να εμφανιστεί ξανά τώρα ζητώντας μια δεύτερη ευκαιρία. Είναι όμως πολύ σημαντικό αγαπητοί μου Δίδυμοι να θυμάστε, όσο κι αν σας ενθουσιάζει ένα τέτοιο ενδεχόμενο, ότι πρέπει να δείτε πράξεις που να αποδεικνύουν ότι τα πράγματα που σας έκαναν να χωρίσετε έχουν αλλάξει για τα καλά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μολονότι ως ζώδιο προσπαθείτε γενικά να διατηρείτε καλές σχέσεις μέχρι και με τους πρώην ή να τους κρατάτε ως φίλους στη ζωή σας, συνήθως σπάνια επιστρέφετε σε παλιές σχέσεις, διότι ο προορισμός σας είναι το «μέλλον»! Όμως, καθώς ταυτόχρονα με τον ανάδρομο Ερμή στους Διδύμους -που είναι και κυβερνήτης στον τομέα των σχέσεων σας- θα έχουμε και εκλείψεις στον άξονα των σχέσεων, δεν είναι απίθανο ειδικά αν είστε μόνες-οι ή δεν έχετε κάποιο νέο ενδιαφέρον να δείτε ξαφνικά μια φωτογραφία του πρώην ή να τον πετύχετε κάπου έξω τελείως τυχαία και να μην μπορείτε να τον/τη βγάλετε από το μυαλό σας. Η περίοδος του ανάδρομου Ερμή άλλωστε και των εκλείψεων θα σας βάλει σε μια διαδικασία επαναξιολόγησης των σχέσεων σας και της ερωτικής σας ζωής. Και πού ξέρετε, μπορεί τελικά να έχουν αλλάξει κάποια πράγματα τόσο σε σας όσο και σε εκείνον-η και τελικά να μην είναι τόσο καταστροφική μια επανένωση. Βέβαια συμπεράσματα δεν θα βγάλετε, τώρα αλλά τον Ιούλιο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εκπροσωπείτε ένα ζώδιο του αέρα και καθώς ο φαινομενικά ανάδρομος Ερμής θα διελαύνει στους Διδύμους, που είναι επίσης ζώδιο του αέρα, φαίνεται ότι θα τον νιώσετε για τα καλά. Μάλιστα η ανάδρομη πορεία του θα λάβει χώρα μέσα στον 5ο Ηλιακό σας οίκο που σχετίζεται με τα φλερτ και τις ερωτικές σχέσεις. Μολονότι στην επιφάνεια φαίνεστε πολύ κουλ και ρεαλιστές, μέσα σας είστε αρκετά ρομαντικοί. Βέβαια ο έρωτας δεν έχει καμία λογική κι αυτό που στο μυαλό σας δεν χωρά, το να επιστρέψετε σε μια προηγούμενη κατάσταση, με τον συγκεκριμένο ανάδρομο Ερμή τελικά μπορεί να συμβεί, διότι στον έρωτα διατάζει η καρδιά και όχι το μυαλό. Γι’ αυτό ας είστε λίγο πιο δεκτικοί. Συμπεράσματα βέβαια δεν θα βγάλετε αμέσως αν πρέπει όντως να δώσετε τη δεύτερη ευκαιρία. Θα πρέπει να περιμένετε ως τον Ιούλιο να ξεκαθαρίσει στο μυαλό σας η θολούρα.

Πηγή: asibiliou.gr