Αυτά είναι τα 4 πιο τυχερά ζώδια του Ιουνίου

Αυτά είναι τα 4 πιο τυχερά ζώδια του Ιουνίου

Καλύτερες μέρες  από τις 4 Ιουνίου για τέσσερις του ζωδιακού κύκλου.

Μετά από δύο δύσκολα χρόνια με την πανδημία του κορωνοϊού να έχει πάει πίσω πολλούς τομείς της ζωής μας , το φετινό καλοκαίρι το περιμένουμε όλοι με ανυπομονησία και προσδοκία για καλύτερες ημέρες και θα έρθουν, καθώς οι επιρροές του Ιουνίου είναι μοιρασμένες στα 12 ζώδια και έτσι δεν θα έχει κανείς παράπονο αυτό τον μήνα ότι δεν θα έχει τις ευκαιρίες του.

Ιδιαίτερα δε για τέσσερα ζώδια ο Ιούνιος θα είναι ένας πολύ καλός μήνας.

Δίδυμοι: Με τον ανάδρομο Ερμή να φτάνει επιτέλους στο τέλος του, θα αρχίσετε να νιώθετε ξανά ο εαυτός σας γύρω στις 3 Ιουνίου, αλλά ειδικά όταν ο Ερμής εισέλθει ξανά στον πρώτο σας οίκο, στις 13 Ιουνίου. Τότε θα αρχίσετε να νιώθετε ξεκάθαρα για το πώς μοιράζεστε τις σκέψεις, τις απόψεις και τις ιδέες σας με άλλους, επομένως μη διστάσετε να πείτε ανοιχτά τη γνώμη σας. Τέλος, με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο σας στο τελευταίο δεκαήμερο του μήνα έρχεται η χαρά, η αισιοδοξία και γιατί όχι και ένας μεγάλος έρωτας.

Καρκίνοι: Καθώς ο ήλιος μετατοπίζεται στον πρώτο οίκο σας στις 21 Ιουνίου, ο χρόνος που περάσατε σε λειτουργία ερημίτη τελειώνει και επισήμως. Τον τελευταίο μήνα μπορεί να είχατε μια εσωστρέφεια, αλλά καθώς το θερινό ηλιοστάσιο λαμβάνει χώρα στο ζώδιό σας από εκείνη την ημέρα, θα επωφεληθείτε από απίστευτη ενέργεια και ζωτικότητα. Μη διστάσετε να δώσετε προτεραιότητα στη συναισθηματική σας ζωή και θα είναι απίστευτα εύκολο να πετύχετε τους στόχους σας.

Παρθένοι: Ο κυβερνήτης του χάρτη σας, ο Ερμής, θα είναι επιτέλους σε ορθή πορεία από τις 3 Ιουνίου και έτσι θα μπορέσετε να φέρετε σε πέρας τα σχέδιά σας. Ως πειθαρχημένο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, είστε συνήθως πιο ανοργάνωτοι και διασκορπισμένοι κατά την ανάδρομη πορεία του Ερμή, αλλά τουλάχιστον παίρνετε τον χρόνο σας για να προβληματιστείτε, ενώ η κατάλληλη στιγμή για να βάλετε τα σχέδιά σας σε εφαρμογή είναι από τις 13 Ιουνίου, όταν ο Ερμής εισέρχεται ξανά στον 10ο οίκο της καριέρας σας.

Τοξότες: Η εποχή των Διδύμων δίνει μεγάλη έμφαση στις σχέσεις σας με τους άλλους, αλλά η πανσέληνος στον πρώτο οίκο στις 14 Ιουνίου θα σας παρακινήσει να σκεφτείτε πώς καλύπτετε τις δικές σας ανάγκες, που είχατε παραμελήσει για να υπηρετήσετε τα «θέλω» των άλλων. Θα σας δοθούν οι ευκαιρίες να κάνετε την επανεκτίμηση σας και να πάρετε τις αποφάσεις σας, ενώ και σε προσωπικό επίπεδο θα έχετε τη ευκαιρία να διασκεδάσετε και να ενδυναμώσετε τις ήδη υπάρχουσες σχέσεις ή αν δεν υπάρχουν να αποκτήσετε…

ΚΛΕΙΣΙΜΟ