Πασίγνωστο απορρυπαντικό θα παράγεται ξανά στην Ελλάδα!

Πασίγνωστο απορρυπαντικό θα παράγεται ξανά στην Ελλάδα!

Σε εργοστάσιο απορρυπαντικών όπου θα παράγονται τα προϊόντα Skip και OMO μετατρέπει την μονάδα στον Ρέντη η Unilever

Η παραγωγή του Skip επιστρέφει στην Ελλάδα μετά απο πολλά χρόνια καθώς από τις ανακατατάξεις που βρίσκονται σε εξέλιξη στον όμιλο της Unilever η πολυεθνική επέλεξε να δημιουργήσει γραμμή παραγωγής στο εργοστάσιο που διαθέτει στον Ρέντη.

Η παραγωγή αυτή θα πραγματοποιείται πλέον στην Ελλάδα με την πλέον σύγχρονη –σε ευρωπαϊκό επίπεδο- τεχνολογία. Για την εφαρμογή της θα δημιουργηθεί μια νέα γραμμή παραγωγής στη μονάδα του Ρέντη η οποία, μάλιστα, εκτός από την ελληνική αγορά θα καλύψει και τις αγορές της Κύπρου και των νοτιοδυτικών Βαλκανίων. Η ολοκλήρωσή της, που αναμένεται μέσα στο Β’ εξάμηνο του 2018, θα ενισχύσει σημαντικά όχι μόνο την ανταγωνιστικότητα του εργοστασίου αλλά και, γενικότερα, τη θέση της Unilever στην Ελλάδα.

Όπως ανέφερε στο NEWS 24/7 ο Γρηγόρης Αντωνιάδης, Αντιπρόεδρος και Διευθυντής Επικοινωνίας της Ελαΐς – Unilever Hellas, η συγκεκριμένη γραμμή με την λειτουργία της θα υποκαταστήσει το σύνολο των  εισαγωγών σε υγρά απορρυπαντικά – που είναι και ο μεγαλύτερος όγκος πωλήσεων –  Skip και ΟΜΟ που πραγματοποιούνται σήμερα. Δεν αποκλείεται μάλιστα καθώς πρόκειται για μονάδα η οποία θα χρησιμοποιεί τεχνολογία αιχμής το συγκεκριμένο εργοστάσιο να πραγματοποιεί και εξαγωγές.

Πηγή: news247.gr

ΚΛΕΙΣΙΜΟ