Μια άλλη: Η Ελένη Φιλίνη με κοντά και ξανθά μαλλιά! (εικόνες)

Μια άλλη: Η Ελένη Φιλίνη με κοντά και ξανθά μαλλιά! (εικόνες)

Εντυπωσιακή αλλαγή για τις ανάγκες του ρόλου.

Η Ελένη Φιλίνη ήταν καλεσμένη στο «Καλοκαίρι #Not», με αφορμή την παράσταση «Δον Καμίλο», στην οποία πρωταγωνιστεί, και θα ξεκινήσει περιοδεία στις 8 Αυγούστου.

Μάλιστα, η ηθοποιός για τις ανάγκες του ρόλου έπρεπε να αλλάξει και τα μαλλιά της, ωστόσο, δεν αποκάλυψε αν όντως έκανε την αλλαγή ή απλά φοράει περούκα. «Ας το αφήσουμε να αιωρείται» είπε χαρακτηριστικά, όταν ρωτήθηκε.

Μια άλλη: Η Ελένη Φιλίνη με κοντά και ξανθά μαλλιά! (εικόνες)Μια άλλη: Η Ελένη Φιλίνη με κοντά και ξανθά μαλλιά! (εικόνες)

Μεταξύ άλλων, η Ελένη Φιλίνη μίλησε και για όσα ανά καιρούς γράφονται για την ηλικία της, ενώ αποκάλυψε ότι έχει φτάσει μέχρι και τη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος.

«Η Wikipedia λέει ότι θέλει. Αυτοί εκεί γράφουν χωρίς καμία υπογραφή. Δεν ξέρεις ποιος είναι, δεν μπορείς να τους πάρεις τηλέφωνο, να πας να τους δεις. Από που και ως που λέει ο καθένας ότι του κατέβει; Δεν ισχύει τίποτα από αυτά. Πλέον δεν ασχολούμαι με αυτά. Και για την ηλικία μου έγραφαν ότι ήθελαν. Και κάποια στιγμή με εκνεύρισε πάρα πολύ αυτό το πράγμα. Το έψαξα πάρα πολύ και μάλιστα έφτασα και στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος», ανέφερε.

Δείτε όλη τη συνέντευξη εδώ:

ΚΛΕΙΣΙΜΟ