Σοφία Μουτίδου: «Ο πατέρας μου ήταν πολύ σκληρός και με βλέπω στα 48 μου να κάμπτομαι»

Σοφία Μουτίδου: «Ο πατέρας μου ήταν πολύ σκληρός και με βλέπω στα 48 μου να κάμπτομαι»

Η ηθοποιός συγκινεί και παράλληλα στέλνει το μήνυμά της.

Το «κεφάλαιο» των σχέσεων γονιών-παιδιών και το πώς επηρεάζει την μετέπειτα ψυχική ισορροπία των παιδιών πραγματεύτηκαν στην εκπομπή της Παρασκευής «The Booth». Αφορμή στάθηκε τηλεφώνημα τηλεθεάτριας που μίλησε για τα άσχημα παιδικά χρόνια που είχε λόγω της μητέρας της και την φοβία της ότι τελικά θα μοιάσει σε αυτήν.

Μάλιστα, η Σοφία Μουτίδου σε μια εξομολόγηση καρδιάς αναφέρθηκε και στην προσωπική της εμπειρία αναφορικά με την σχέση της με τον πατέρα της, που ήταν κάκιστη, αναφέροντας παράλληλα, ότι το πέρασμα του χρόνου «μαλακώνει» τις πληγές…

Συγκεκριμένα ανέφερε:

«Οι γονείς κάνουν κακουργήματα πολλές φορές. Όχι μόνο πρακτικά, ποινικά κολάσιμα, μέχρι και συναισθηματικές βίες. Αυτό που έχω καταλάβει εγώ από τις συνεδρίες μου, ενώ λέω ότι δεν θα ξεχάσω ποτέ πόσο σκληρό πατέρα είχα, γιατί εμένα ο πατέρας μου ήταν πολύ σκληρός, όχι κακοποιητικός, άτεγκτος, κάθετος και μη συνεργάσιμος.

Τώρα έχει γεράσει, είναι στην αρχή της άνοιας και με βλέπω στα 48 μου να κάμπτομαι ενώ είχα πολύ επιθετικό χαρακτήρα. Και να λέω μα θα τα ξεχάσω όλα όσα μου έκανε, όλη αυτή την κακή εφηβεία, που ήταν απών, που ήταν σκληρός;”».

Δείτε το βίντεο από το 7ο λεπτό:

ΚΛΕΙΣΙΜΟ