Ο Θανάσης Ευθυμιάδης αποκαλύπτει το μυστικό του κατά της δυσκοιλιότητας! Θα σε βοηθήσει

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης αποκαλύπτει το μυστικό του κατά της δυσκοιλιότητας! Θα σε βοηθήσει

Πολλοί χλεύασαν τον ηθοποιό, ωστόσο, όσα λέει μπορούν να βοηθήσουν.

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης έχει υιοθετήσει έναν εναλλακτικό τρόπο ζωής πιο κοντά στη φύση και πολλές φορές μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μοιράζεται κάποια «γιατροσόφια» του.

Αυτή τη φορά καταπιάστηκε με το θέμα της δυσκοιλιότητας:

«Με όλα αυτά που ζούμε, εγώ θα μιλήσω για χ@σιμο 💩💩, Ναι!!

Αυτή την στάση(στην φώτο επάνω) παίρνω όταν πηγαίνω τουαλέτα ( Number 2 😁)

Από τότε που βγήκε απ’την “πολιτισμένη” μας ζωή η φυσιολογική στάση αφόδευσης (βαθύ κάθισμα), μπήκε η δυσκοιλιότητα!!!! Με την σύγχρονη καθιστή τουαλέτα, δεν γίνεται εύκολη και πλήρης κένωση.

Το έντερο βρίσκεται στη σωστή θέση μόνο όταν είμαστε στο βαθύ κάθισμα (όπως στις παλιές τούρκικες τουαλέτες, που μαθαίνω ότι ξαναγίνονται μόδα στην Ευρώπη).

Σε συνδυασμό με την έλλειψη άσκησης, με κακή διατροφή και ψυχολογία, η δυσκοιλιότητα, μπορεί να γίνει ο δικτάτορας της ζωής μας. Δεν γίνεται ενώ τρώμε κάθε μέρα, να μην πηγαίνουμε καθημερινά και στην τουαλέτα! Η σύγχρονη ιατρική παραδέχεται ότι η καλή υγεία και η καλή διάθεση ξεκινοούν από την καλή λειτουργία του έντερου.

Στο τέλος, δεν χρησιμοποιώ χαρτί τουαλέτας( χημικά λευκασμενος πολτός), αλλά ξεπλένομαι με νεράκι και σκουπίζομαι με πετσέτα.

May there be peace

May everybody poop effortlessly ️😁!!!

Ps. Για όσους είναι αδύνατον να κάτσουν στο βαθύ κάθισμα, μπορούν να δοκιμάσουν, ενώ κάθονται στη καθιστή τουαλέτα, να έχουν τα πέλματα τους πάνω σε ένα υπερυψωμένο μικρό σκαμνακι (poop stool) ή στιβα από περιοδικά», έγραψε ο Θανάσης Ευθυμιάδης με πολλούς followers του να τον ευχαριστούν για αυτή τη συμβουλή.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ