Χωρίζουν Γιώργος και Μαρίνα Πατούλη μετά από 35 χρόνια γάμου

Χωρίζουν Γιώργος και Μαρίνα Πατούλη μετά από 35 χρόνια γάμου

Μετά από τρεισήμισι δεκαετίες κοινού βίου και την απόκτηση ενός παιδιού.

Σαν βόμβα έσκασε το μεσημέρι της Παρασκευής η είδηση ότι ο Γιώργος και η Μαρίνα Πατούλη αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, μετά από 35 χρόνια έγγαμου βίου.

Σύμφωνα με το youweekly.gr που επικαλείται πληροφορίες από το κοντινό περιβάλλον του ζευγαριού, εδώ και λίγο καιρό δεν μένουν στο ίδιο σπίτι. Το ζευγάρι βρίσκεται σε διάσταση και όπως χαρακτηριστικά τους μετέφερε ο άνθρωπός τους «αποφάσισαν να τραβήξουν ξεχωριστούς δρόμους στη ζωή».

Νεότερη ενημέρωση:

Μάλιστα, το tlife.gr επικοινώνησε με την Μαρίνα Πατούλη η οποία, αν και διέψευσε ότι έχουν ξεκινήσει τις διαδικασίες διαζυγίου, επιβεβαίωσε ότι ο γάμος της περνάει πολύ σοβαρή κρίση αλλά η ίδια δηλώνει διατεθειμένη να παλέψει για να τον σώσει.

«Θέλω να πω ότι ως γυναίκα, ως μητέρα και ως σύζυγος μένω δίπλα στον Γιώργο, άσχετα αν αυτός έχει επιλέξει άλλους δρόμους. Αναιρώ κάθε φήμη που μιλάει για διαζύγιο, δεν έχουμε μπει σε αυτή τη διαδικασία. Εγώ ουδέποτε ήθελα διαζύγιο. Ο Γιώργος είναι ο άνθρωπος της ζωής μου. Βιώνω μία διάψευση και ένα βαθύτατο πένθος. Όλες οι οικογένειες περνούν κρίσεις έτσι και εμείς  τώρα περνάμε την κρίση μας», ανέφερε μεταξύ άλλων.