Η Μαρίνα Πατούλη αποκάλυψε το σοβαρό πρόβλημα υγείας και «κάρφωσε» τον σύζυγό της!

Η Μαρίνα Πατούλη αποκάλυψε το σοβαρό πρόβλημα υγείας και «κάρφωσε» τον σύζυγό της!

Αναρρώνει στο σπίτι χωρίς τον Περιφερειάρχη στο πλευρό της.

Η Μαρίνα Πατούλη τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στο επίκεντρο των συζητήσεων, καθώς, όπως η ίδια αποκάλυψε, ο γάμος της περνάει πολύ σοβαρή κρίση, ενώ το Σάββατο το πρωί χρειάστηκε να εισαχθεί στο νοσοκομείο λόγω καρδιακής ανεπάρκειας.

Η σύζυγος του Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» με την Σίσσυ Χρηστίδου στο OPEN και ήταν ιδιαίτερα καυστική μαζί του, αφού δεν επικοινώνησε μαζί της αλλά ούτε και την επισκέφθηκε.

«Είναι ένα χρόνιο πρόβλημα υγείας που εντοπίστηκε πέρσι και προσπαθώ να το αντιμετωπίσω. Είναι καρδιακή ανεπάρκεια. ‘Επρεπε να παραμείνω στο νοσοκομείο, αλλά γύρισα στο σπίτι με δική μου ευθύνη για να μην είναι μόνο του το παιδί μου και παίρνω φαρμακευτική αγωγή. Έχω κάποια άσχημα συμπτώματα. Περνάω το γολγοθά μου με το θέμα της υγείας και του οικογενειακού μου θέματος» ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε για τον Γιώργο Πατούλη «οι άνθρωποι που είναι δίπλα μου είναι οι άνθρωποι που με αγαπάνε πραγματικά και βρίσκονται μαζί μου με φυσική παρουσία. Φαντάζομαι ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος θα είναι πολύ φορτισμένος με την κατάσταση του κορωνοϊού… εντάξει».

ΚΛΕΙΣΙΜΟ