Η Λάουρα Νάργες έχασε 13 κιλά σε 1,5 μήνα!

Η Λάουρα Νάργες έχασε 13 κιλά σε 1,5 μήνα!

Τέλος το juice κορμί της παρουσιάστριας.

Η Λάουρα Νάργες μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» και την δημοσιογράφο Νάνσυ Παραδεισάνου και μας άφησε έκπληκτους, αφού είναι φανερά πολύ αδυνατισμένη. Συγκεκριμένα, όπως είπε η ίδια έχασε 13 κιλά σε 1,5 μήνα, ενώ στο τέλος της προβολής της συνέντευξης η δημοσιογράφος αποκάλυψε ότι για να χάσει αυτά τα κιλά συμβουλεύτηκε ιριδολόγο.

Η Λάουρα Νάργες έχασε 13 κιλά σε 1,5 μήνα!
«Έχασα 13 κιλά σε ενάμιση μήνα και τώρα με τη διατροφή και τη γυμναστική κάνω συντήρηση και γράμμωση. Δεν ήταν σκοπός μου να αδυνατίσω για να κάνω χαρούμενους τους άλλου που με κράζουν επειδή έχω λίγα παραπάνω κιλά.  Κάτι δεν πήγαινα καλά με τον οργανισμό μου, είχα δύσκολο ύπνο.

Έχω φάει πολύ πόλεμο. Μέσα από το Survivor ξεκίνησε έντονα αυτό το στόρι, α είναι χοντρή η Λάουρα. Φοράω medium στο παντελόνι. Μου είχαν πει να χάσω κιλά γιατί είμαι στην τηλεόραση. Γιατί να έχεις κιλά παραπάνω, γιατί να μην είσαι ξανθιά.

Η Λάουρα Νάργες έχασε 13 κιλά σε 1,5 μήνα!

Η τελευταία μου σχέση ήταν πριν 2,5 χρόνια. Είμαι 2,5 χρόνια μόνη μου. Δεν ήξερα πώς είναι να είσαι μόνη. Για 10-12 χρόνια ήμουν από τη μια σχέση στην άλλη. Είμαι σχεσάκιας», ανέφερε μεταξύ άλλων.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ