Σοβαρό χειρουργείο για τη Τζένη Χειλουδάκη

Σοβαρό χειρουργείο για τη Τζένη Χειλουδάκη

«Αυτά τα φρικτά πράγματα τα σαπισμένα βγήκαν από τα στήθη μου»

Νικήτρια μετά από ένα πολύ δύσκολο χειρουργείο βγήκε η Τζένη Χειλουδάκη, η οποία πριν λίγο καιρό είχε αποκαλύψει ότι είχε όζους στο στήθος της και ότι έπρεπε να υποβληθεί σε επέμβαση.

Μάλιστα, με ανάρτησή μετά το χειρουργείο με μια φωτογραφία όπου ποζάρει μαζί με τους γιατρούς που την παρακολουθούν εξήγησε ότι η κατάστασή της ήταν σοβαρή και κάποια στιγμή, οι γιατροί σκέφτηκαν να διακόψουν την επέμβαση όμως η δυνατή καρδιά της τη βοήθησε και όλα πήγαν καλά.

«Μολις περασαν και οι γιατροι μου, με βολταραν εξω απο το δωματιο μου,εφαγα σουπιτσα με φρυγανιτσα και σε λιγο θα μου δωσουν τα φαρμακα μου και κατιτις να κοιμηθω…..αυτα τα φρικτα πραγματα τα σαπισμενα βγηκαν απο τα στηθη μου..ειπα στον χειρουργο μου να μου τα στειλει σε φωτο .καποια στιγμη κατα την επεμβαση μου ειπαν οι  γιατροι οτι τα ειδαν ολα μαλιστα σκεφτηκαν να διακοψουν οταν τα πνευμονια μου που εχω να θεματακι και κει αρχισαν να παιζουν πολεμο με το οξυγονο αλλα ευτυχως η καρδουλα μου ειναι γερη ακομα και ο εγκεφαλος μου οποτε δωσαν διαταγη αυτα στο οξυγονο..χαααααααα. λοιπον….η προληψη το παν….μειωνω και σταδιακα κοβω τσιγαρο,συνεχιζω διατροφη και περπατημα..εγκαιρα λοιπον εδω και ενα χρονο ετρεχα σε γιατρους με αποκορυφωμα το σημερινο χειρουργειο…..ολα θα πανε καλα……εχω πιστη..θερμα ευχαριστω στις φιλες μαρια και ποπη βασιλακη την τουλα,την δομνα την γεωργια φραγκιαδακη, το ριρι, και τη μαρια σανταλ που τοσες μερες φροντιζουν τη μανουλα και τα ζωα μου…..μεσα απο την καρδια μου να ευχαριστησω τους εξαιρετικους γιατρους μου αλλα και ολους εσας για την στηριξη σας. γιατροι μου σας αγαπω…Βαγγελης Σφακιωτακης  πλαστικος χειρουργος.. Μανωλης Πλεξουσακης χειρουργος Κατερινα Ταβλαδακη καρδιολογος ιατρος Βαρδακης καρδιολογος, Βοβατζακης ακτινολογος.Νικος θωμαδάκης αναισθησιολόγος

Σπυρος  Μαμαλουκακης πλαστικος χειρουργος, Κρόκος Ανδρέας και η εξαιρετικη εταιρεια  του  προσθετικων ενθεματων polytech. Μαρια Κουτσακη ενδοκρινολογος, το μικροβιολογικο εργαστηριο της κυριας σουλας καταποτη, την υπεροχη ιδιωτικη κλινικη Τσεπετη στα Χανια  οπου νοσηλευομαι,και το λατρεμενο προσωπικο της…καθως και την μοναδικη ιδιωτικη κλινικη Ασκληπιος για τις εκει εξετασεις μου  και τον γιατρο Κωνσταντακακη Γιωργο στο Ηρακλειο.μα και το νοσοκομειο της καρδιας μου στη Σητεια μου και ολο το προσωπικο του……φυσικα θερμες ευχαριστιες και σε ολα τα μεσα ιντερνετικα και μη που επικοινωνησαν την οδυσσεια μου…sitia on line,you rockkkkk….

……τελος,στην μανα μου το φως της ζωης μου αλλα και στις αδερφες μου  που ηταν παντα διπλα μου..σε ευχαριστω ζωη…….οχι γιατι βγηκα ομορφη και σαρωσα στο περασμα μου…….οχι γιατι υπηρξα πλουσια και εκανα ταξιδια  και ειχα οτι ποθουσα και οι θεοι γκομενοι επεφταν στα ποδια μου……..οχι γιατι τα ονειρα μου εγιναν πραγματικοτητα…….οχι γιατι με κουβεντιασαν στα κυριλε σαλονια και γνωρισα δοξα και  ντυθηκα στην αιγλη……σε ευχαριστω ζωη γιατι η μανα και η φαμιλια ειναι διπλα μου ασπιδα και σπαθι για μενα..εγω ειμαι διπλα στα ζωακια μου..καθως και αγαπημενοι φιλοι που στα δυσκολα με στηριζουν,.σας αγαπω απο δω μεχρι το ατερμονο συμπαν και παλι πισω..τιποτα αλλο………χανια  29 5 2021 ωρα  9.25 .με λενε ΤΖΕΝΗ  και ειμαι καλα».

Είχε, μάλιστα, ζητήσει δημόσια οικονομική βοήθεια, καθώς δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει.

Το ίδιο έκανε και μετά την δύσκολη επέμβαση, καθώς θα χρειαστεί ακόμα αρκετή ιατρική φροντίδα για να επανέλθει. «Ξύπνησα μωρε.. τώρα μου έβαλαν ορούς και μάσκα οξυγόνου διότι τα πνευμονάκια αστα βράστα….σας αγαπώ…..όλα καλά…….κάθε βοήθεια δεκτή διότι εχω δρόμο μπροστά μου με πολλες εξετάσεις και γιατρούς τους επόμενους μήνες….. όποιος ακόμα με αγάπη θέλει να στείλει έστω και τη μικρότερη βοήθεια θα την δεχτω ταπεινά με χαρα………ΕΘΝΙΚΗ GR5101104660000046600162252 ALPHA: GR 93 0140 7920 7920 0210 1071 620. Χειλουδάκη Άννα το όνομα θα εμφανιστεί…….σας φιλώ γλυκά τριπλα η ζωη να σας επιστρέφει ό,τι κάνετε για μένα…… είπαμε…… κάρμα ολα……», ήταν η πρώτη της ανάρτηση μετά το χειρουργείο.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ