Το on air ξέσπασμα της Κατερίνας Καινούργιου: «Γράφουν ότι με παράτησε γιατί είμαι γριά»

Το on air ξέσπασμα της Κατερίνας Καινούργιου: «Γράφουν ότι με παράτησε γιατί είμαι γριά»

Πολλά τα κακεντρεχή σχόλια μετά τον χωρισμό της.

Με αφορμή ένα σχόλιο της Νάταλις Κάκκαβα και τα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε ο σύζυγός της, Γρηγόρης Γκουντάρας κάτω από τη δημοσίευσή του με τη φωτογραφία από την τρίτη δόση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού, η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε για την τοξικότητα που υπάρχει στα social media.

Με ένα ξέσπασμα on air η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στα όσα έχουν γραφτεί κατά καιρούς στα κοινωνικά δίκτυα ιδιαίτερα την εποχή που ήταν με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη αλλά και μετά τον χωρισμό τους.

«Με όλη μου την αγάπη, γιατί ασχολείται; Αν σας πω εγώ τι ακούω κάθε μέρα για όποιο θέμα μπορείτε να φανταστείτε… Αλλά αν κάτσω να απαντήσω σε όλους αυτούς, που δεν είμαι και στα καλύτερά μου, έχω τα δικά μου προβλήματα, θα αρρωστήσω, θα ταβλιαστώ. Μην ασχολείστε.

Θέλετε να σας πω τι σχόλια έχω κάθε μέρα στο Twitter; Στο Instagram; “Ότι με παράτησε γιατί είμαι γριά και δεν μπορώ να κάνω παιδιά”, “Σε άφησε και τώρα δεν θα μπορείς να κάνεις παιδιά”, “Σε χώρισε γιατί έχει άλλη”. Είναι τόσα τα προσβλητικά σχόλια που δεν ισχύει τίποτα από όλα αυτά, που τα διαβάζεις και στεναχωριέσαι και λες για ποιον λόγο υπάρχει τόση τοξικότητα, τι έχω κάνει… έχει πρόβλημα ο κόσμος», σχολίασε.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ