Η Ζενεβιέβ Μαζαρί μιλά για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε: «Έχω χάσει το 80% των μαλλιών μου. Φοράω προσθετικά»

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί μιλά για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε: «Έχω χάσει το 80% των μαλλιών μου. Φοράω προσθετικά»

Η κριτής του GNTM μίλησε για το άγνωστο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί παραχώρησε συνέντευξη στην Κατερίνα Καινούργιου και την εκπομπή «Super Κατερίνα» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην περιπέτεια με την υγεία της, ενώ αποκάλυψε ότι από τα 31 της χρόνια έχει χάσει και τους δύο γονείς της.

«Αυτά τα μαλλιά που βλέπεις είναι προσθετικά, το 80% των μαλλιών μου το έχω χάσει. Αφαίρεσα τον θυροειδή μου, είχα πρόβλημα από πολύ μικρή. Ήξερα ότι κάποια στιγμή θα αναγκαστώ να τον αφαιρέσω. Πριν την πανδημία η κατάσταση είχε επιδεινωθεί, είχαν αρχίσει να κινδυνεύουν οι φωνητικές μου χορδές, αλλά πιο πολύ κινδύνευα να γίνει καρκίνος.

Από την αφαίρεση και μετά, ακόμα ταλαιπωρούμαι… Ο γιατρός μου είχε πει ότι όταν το αφαιρέσεις θα αλλάξει  το 70% της ζωής σου, μου είχε πει ο γιατρός μου. Σε μένα αυτό έγινε αφού είχα κάνει και τα παιδιά μου. Αυτό που έπαθα ήταν να χάσω τα μαλλιά μου. Θα μπορούσα να έχω χάσει τα μαλλιά μου ή τα δόντια μου ή τα νύχια μου. Το άλλο που συνέβη και με ταλαιπωρεί είναι ότι έχω γίνει αλλεργική σε πάρα πολλά πράγματα, σχεδόν σε οτιδήποτε», είπε μεταξύ η Ζενεβιέβ Μαζαρί.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ