Αθηνά Οικονομάκου- Βάσω Λασκαράκη: Μιλούν για τη μεγάλη φιλία που τις ενώνει και συγκινούνται

Αθηνά Οικονομάκου- Βάσω Λασκαράκη: Μιλούν για τη μεγάλη φιλία που τις ενώνει και συγκινούνται

Δεν κατάφεραν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους.

Η Βάσω Λασκαράκη και η Αθηνά Οικονομάκου ήταν μεταξύ των διάσημων που κλήθηκαν να μιλήσουν για την φιλική σχέση που τις συνδέει στην εκπομπή «Mega Stories» με τη Δώρα Αναγνωστοπούλου, η οποία πραγματεύτηκε τη φιλία.

«Συναντηθήκαμε στα “Κλεμμένα Όνειρα” παίζοντας τις αντίζηλες. Εκεί δεθήκαμε, από εκεί ξεκίνησε το κακό. Αν της πεις “αυτό δεν μπορώ να το κάνω” θα σου πει “μπορείς”, πιστεύει ότι όλα τα μπορεί και αν δεν μπορούν θα είναι εκεί για να τα μπορούν», ανέφερε αρχικά η Βάσω Λασκαράκη

Αμέσως μετά τον λόγο πήρε η Αθηνά Οικονομάκου λέγοντας: «Είναι ένας άνθρωπος πολύ εσωστρεφής και σου προκαλεί ενδιαφέρον για να τη μάθεις γιατί καταλαβαίνεις ότι είναι πολύπλοκη. Στην αρχή νόμιζα ότι μπορεί και να μην με συμπαθεί. Που δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Είναι ένας άνθρωπος ηθικός και ακέραιος που είναι από τα χαρακτηριστικά των ανθρώπων που θες να έχεις δίπλα σου μία ζωή» και συγκίνησε την κολλητή της.

«Κάνουμε σκληρές συζητήσεις μεταξύ μας, αυτές που κάνεις με όσους αγαπάς κι εμπιστεύεσαι. Περισσότερο έχουμε γελάσει. Έχουμε γελάσει σε πολύ δύσκολες στιγμές.Κλαίμε αλλά τις περισσότερες φορές κλαίμε από τα γέλια. Δεν είμαστε σκληρές, είμαστε ειλικρινείς η μία με την άλλη χωρίς φόβο. Αυτό είναι που κρατά την σχέση μας τόσο ουσιαστική και αληθινή», αποκάλυψαν για τις μεταξύ τους συζητήσεις.

Οι δύο φίλες είναι και κουμπάρες, αφού η Βάσω Λασκαράκη έχει βαφτίσει το ένα παιδί της Αθηνάς Οικονομάκου.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ