Η σπαρακτική ανάρτηση της Ντόρας Μακρυγιάννη για τον Πάνο Νάτση – «Σήκω ξανά όρθιος αγόρι μου»

Η σπαρακτική ανάρτηση της Ντόρας Μακρυγιάννη για τον Πάνο Νάτση – «Σήκω ξανά όρθιος αγόρι μου»

Η ηθοποιός είναι συντετριμμένη από το χαμό του.

Σοκαρισμένο είναι το πανελλήνιο από το άκουσμα της είδησης ότι ο Πάνος Νάτσης άφησε την τελευταία του πνοή στα 31 του χρόνια σε τροχαίο δυστύχημα τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Η οικογένειά του και οι φίλοι του δεν μπορούν να πιστέψουν ότι έφυγε από τη ζωή ο νεαρός ηθοποιός, ενώ πολλοί συνάδελφοί του, με τους οποίους είχε συνεργαστεί λένε το δικό τους «αντίο» μέσα από τα social media.

Μεταξύ αυτών και η Ντόρα Μακρυγιάννη που επί δυο χρόνια συνεργάζονταν στην καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 «Γυναίκα χωρίς όνομα»..

Η ηθοποιός ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία σειρά από κοινές τους και όχι μόνο φωτογραφίες και έγραψε ένα σπαρακτικό μήνυμα.

 «Σήκω ξανά όρθιος αγόρι μου. Γιατί Πανούλη μου; Δεν το χωράει το μυαλό μου. Τόσο ευγενικός, τόσο καλόψυχος, τόσο χαμογελαστός. Θα συνεχίζω να σε πειράζω για τις περίεργες κάλτσες που φοράς στο υπόσχομαι, σήκω ξανά. Γιατί ρε Πανούλη, σπαράζει η καρδιά μου. Σ’ αγαπάω πολύ ομορφιά μου. Πως να σου πω καλό ταξίδι, δεν μπορώ να το πιστέψω ρε Πανούλη», το «αντίο» της.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ