Γενέθλια για τον Δημήτρη Σταρόβα: Οι αγαπησιάρικες ευχές της γυμνάστριας συντρόφου του, Άννας Σταθάκη! (εικόνα)

Γενέθλια για τον Δημήτρη Σταρόβα: Οι αγαπησιάρικες ευχές της γυμνάστριας συντρόφου του, Άννας Σταθάκη! (εικόνα)

Μετρούν επτά χρόνια κοινής πορείας.

Τα 59α γενέθλιά του γιόρτασε την Κυριακή ο Δημήτρης Σταρόβας με τα μηνύματα  και τις ευχές να πέφτουν βροχή από το πρωί, ανάμεσά τους και αυτό της συντρόφου του, Άννας Σταθάκη.

Οι δυο τους είναι μαζί εφτά χρόνια με τα καλά και με τα άσχημά τους, χωρίς να προκαλούν με την προσωπική τους ζωή. Η γυμνάστρια ευχήθηκε στον ηθοποιό δημόσια γράφοντας συγκινητικά λόγια αγάπης.

«Μετά από δύο “πέτρινα” χρόνια… με πολλά προβλήματα και ζόρια…και πρόσφατα με τη μεγάλη απώλεια-αυτή της μητέρας του-σου εύχομαι αυτά τα γενέθλια να ανοίξουν μια νέα αυλαία στη ζωή σου, με ευημερία και χαμόγελο στη μονίμως ημιθυμωμένη φατσούλα σου και στην αγνή ψυχούλα σου…Η ευχή της μάνας θα σε συντροφεύει για πάντα…και να θυμάσαι ότι πάντα έχεις και όλους εμάς που είμαστε πολλοί και σ’ ΑΓΑΠΑΜΕΕΕ (και αντέχουμε ακόμα…) χρόνια πολλά, να ζήσεις», οι δημόσιες ευχές της.

Γενέθλια για τον Δημήτρη Σταρόβα: Οι αγαπησιάρικες ευχές της γυμνάστριας συντρόφου του, Άννας Σταθάκη! (εικόνα)

Μάλιστα, βγήκε τηλεφωνικά και έκανε έκπληξη στον αγαπημένο της, στην εκπομπή που είναι συνεργάτης. Συγκεκριμένα, στο «Όλα γκουντ» του ΣΚΑΪ και μίλησε με πολύ όμορφα λόγια για τον Δημήτρη Σταρόβα.

«Ο Δημήτρης σαν χαρακτήρας είναι σαν να έχω στο σπίτι τέσσερα παιδιά. Πάω στο σχολείο που έχω τους μαθητές μου, τα παιδιά μου και ξεκουράζομαι γιατί στο σπίτι έχω άλλο παιδί, πιο δύσκολο. Ένα παιδί με τα καλά του και τα κακά του. Είναι ανοιχτό βιβλίο, δεν έχει να κρύψει πράγματα.

Αυτό από τη μια το χαίρομαι και από την άλλη του λέω, “ρε παιδί μου κράτα και κάτι για σένα, μη βγάζεις τα εσώψυχά σου” αλλά δε θα ήθελα να είναι και το αντίθετο. Η ακαταστασία του είναι το πιο δύσκολο που θα ήθελα να αλλάξει… Έχει και ένα θέμα με τους χρόνους αλλά κάπως τα καταφέρνει τελευταία στιγμή και είναι συνεπής.

Τον έχω δει πάρα πολλές φορές στον δρόμο να δει έναν γέρο ή ένα παιδάκι και ακόμα και να μην έχει πάνω του λεφτά, θα βρει να δώσει, Και με μια ταινία μπορεί να συγκινηθεί. Είναι πολύ ευαίσθητος όσο κι αν δε φαίνεται… Ο Δημήτρης ζηλεύει σε κάτι άκυρες στιγμές. Εγώ γελάω, γιατί νομίζω ότι μπορεί να τα κάνει και για πλάκα…», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ