Έξαλλος ο Μιχαηλίδης για τη συναυλία του Ρόκκου δίπλα στο θέατρο- «Ζητάω συγγνώμη» απαντά ο τραγουδιστής

Έξαλλος ο Μιχαηλίδης για τη συναυλία του Ρόκκου δίπλα στο θέατρο- «Ζητάω συγγνώμη» απαντά ο τραγουδιστής

Πρωτοφανές περιστατικό.

Έξαλλος έγινε ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης επί σκηνής κατά τη διάρκεια της παράστασης «Αντιγόνη» στη Θεσσαλονίκη, το βράδυ της Τρίτης 6 Σεπτεμβρίου. Σε κοντινή απόσταση από το θέατρο είχε συναυλία ο Στέλιος Ρόκκος, με αποτέλεσμα τα τραγούδια να ακούγονται στο θέατρο, οι ηθοποιοί να μην μπορούν να παίξουν και ο κόσμος να μην απολαμβάνει την παράσταση.

Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης δεν άντεξε και ξέσπασε επί σκηνής: «Όση μικρή δύναμη έχουμε εμείς, μπορούμε να διαμαρτυρηθούμε. Υπάρχουν και τα social, πια δεν ξέρω τι. Γιατί ένας δεν έγραψε μια κουβέντα γι’ αυτό. Εγώ ντρέπομαι! Όταν είμαστε εδώ, οικοδεσπότες, δυο χιλιάδες άνθρωποι να πληρώνουν για να ακούσουν αυτό το πράγμα και να μην μπορούμε να παίξουμε.

 Δεν γίνεται να παίζει μια συναυλία σε μια άλλη ατμόσφαιρα, μιας άλλης παράστασης και το θέατρο είναι ευαίσθητο σε αυτά. Δεν μπορείς να ακούς τη μουσική από αλλού. Ήταν όμως τόσο έντονο, ήταν σα να ήταν ακριβώς μέσα στο θέατρο η συναυλία» είπε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός.

Ο Στέλιος Ρόκκος, αν και δεν φέρει ευθύνη για το γεγονός, μέσω της εκπομπής «Πρωινό» απολογήθηκε για αυτό.

«Το έμαθα κι εγώ μετά ότι ακουγόμασταν στο θέατρο. Η συναυλία ήταν κανονισμένη από την αρχή του καλοκαιριού. Αναβλήθηκε για μια μέρα γιατί τη μέρα της καθορισμένης ημερομηνίας έβρεχε και πλημμύρισε η πόλη. Έτσι η συναυλία έγινε την επόμενη μέρα. Αυτό που έφταιξε ουσιαστικά ήταν ότι το αεράκι που υπήρχε βοηθούσε στο να μεταφέρεται ο ήχος τόσο μακριά. Καταλαβαίνω απόλυτα των εκνευρισμό του Ιεροκλή Μιχαηλίδη.

Κι εγώ στη θέση του το ίδιο θα έκανα. Την ώρα που κάνεις μια τέτοια παράσταση και έχει πάει τόσος κόσμος να γίνεται αυτό… Ζητάω χίλια συγγνώμη γι’ αυτό αλλά καταλαβαίνεις πως είναι η συγγνώμη. Δε νιώθω ότι φταίω πουθενά. Στεναχωρήθηκα για τον Ιεροκλή και όλα τα παιδιά που βρίσκονταν εκεί», ανέφερε.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ