«Πόλεμος» στον Alpha ανάμεσα σε Καινούργιου και Τσιμτσιλή: «10 λεπτά να ασχολούμαστε με κάτι τέτοιο, με ενόχλησε»

«Πόλεμος» στον Alpha ανάμεσα σε Καινούργιου και Τσιμτσιλή: «10 λεπτά να ασχολούμαστε με κάτι τέτοιο, με ενόχλησε»

Νέα εσωτερική κόντρα.

Μια νέα τηλεοπτική κόντρα ξεκίνησε στην αρχή της σεζόν και μάλιστα εντός του ίδιου καναλιού και είναι ανάμεσα σε Κατερίνα Καινούργου και Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Όλα ξεκίνησαν από τα αρνητικά σχόλια που έγιναν στο «Happy Day» για την Κατερίνα Καινούργιου και όλα όσα αποκάλυψε στην εκπομπή της την Τετάρτη για την εγκυμονούσα Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, με τον οποίο η παρουσιάστρια της «Super Κατερίνα», έχει υπάρξει στο παρελθόν ζευγάρι.

«Έβλεπα λίγο αυτή τη συζήτηση που έγινε με αφορμή την εγκυμοσύνη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και τη σχέση με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο και ένιωσα λίγο άβολα παιδιά. Δεν ξέρω αν συμφωνείτε. Θεωρώ ότι η Κατερίνα Καινούργιου που είναι ένα κορίτσι που έχει προχωρήσει τη ζωή της κι όπως είπε, δεν ήταν για εκείνη η πιο σοβαρή της σχέση, τι χρειάζεται να επικοινωνήσει αυτές τις λεπτομέρειες, όπως το ότι δεν τον ήθελε ο πατέρας της;

Κατ’ αρχήν, αν έχει μία τέτοια διαφωνία ο πατέρας σου, δεν μένεις τρία χρόνια με έναν άνθρωπο. Εγώ πιστεύω ότι η Κατερίνα το είπε όντως αυθόρμητα και είμαι σίγουρη ότι με τον τρόπο της ίσως κατάλαβε πως δεν ακούστηκε πολύ ωραίο. Επειδή είναι ένα κορίτσι που τιμά τις επιλογές της και όλοι είχαμε παρελθόν πριν τον άνθρωπο με τον οποίο κάναμε οικογένεια. Εμείς αυτή τη στιγμή θέλουμε το παρόν και το μέλλον να είναι ο άνδρας που διαλέξαμε.

Όταν τελειώνει μία ιστορία το να λες ότι δεν τον ήθελε η μάνα σου, η ξαδέρφη σου δεν χρειάζεται. Σέβεσαι τις επιλογές σου γιατί με έναν άνθρωπο έχεις υπάρξει 2, 3, 5 χρόνια μαζί», σχολίασε με δεικτικό τρόπο η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η απάντηση ήρθε από την Κατερίνα Καινούργιου λίγη ώρα αργότερα, όταν μέσα από την εκπομπή της, που ακολουθούσε ανέφερε:

«Θέλω να πω κάτι που με στεναχώρησε. Εγώ σχολίασα με τόση χαρά, μέσα από την καρδιά μου. Χαίρομαι που είναι ευτυχισμένοι… Μίλησα τόσο ωραία και ξαφνικά σήμερα το πρωί στενοχωρήθηκα με το Happy Day που έμειναν σε αυτό το κομμάτι. Σχολίαζαν τόση ώρα αν εγώ έκανα καλά κι αν έχει ενοχληθεί η οικογένεια που είπε για τον μπαμπά κάτι αυθόρμητο. Πραγματικά μπορεί να ήταν και λάθος μου που το είπα έτσι στον αέρα, αλλά το είπα τελείως αυθόρμητα.

Το να γίνει αυτό θέμα σήμερα, ενώ έχω μιλήσει τόσο ωραία και να μείνουμε σε κάτι που μπορεί να ήταν και φάουλ μου και για 10 λεπτά να ασχολούμαστε με κάτι τέτοιο, με ενόχλησε. Στενοχωρήθηκα… Τι να πω; Μη μένετε στα αρνητικά, γενικώς θέλω να το πω αυτό αν θέλετε να κάνετε θέματα, μείνετε στη θετική πλευρά και στην καλή διάθεση που μπορεί να έχει οποιοσδήποτε άνθρωπος. Μη μένετε στα αρνητικά, παρακαλώ πάρα πολύ. Ειδικά σε τόσο χαρμόσυνα γεγονότα».