Ο γιος της Κατερίνας Στικούδη είναι κατάξανθος με καταγάλανα μάτια!

Ο γιος της Κατερίνας Στικούδη είναι κατάξανθος με καταγάλανα μάτια!

Όσα αποκάλυψε η Ναταλί Κάκκαβα.

Με εντυπωσιακό τρόπο και πολλά διάσημα ζευγάρια για μια ακόμη χρονιά το «J2US» επέστρεψε στις οθόνες μας με τον Νίκο Κοκλώνη Σταθερά στην παρουσίαση και την Κατερίνα Στικούδη στο βοηθητικό κομμάτι να υποδέχεται τα ζευγάρια που διαγωνίζονται.

Εκεί, στο celebrity room  έγινε και η αποκάλυψη για τον γιο της από την Νάταλι Κάκκαβα που διαγωνίζεται με τον Κώστα Αγέρη. Η παρουσιάστρια γέννησε πριν από περίπου ένα χρόνο και αποφεύγει να δημοσιοποιεί πολλά για τον μικρό της. Ωστόσο, η διαγωνιζόμενη που τον είδε στα παρασκήνια του σόου μας έδωσε τα χαρακτηριστικά του.

«Τόση ώρα εδώ πάνω κάνουμε κάτι πολύ πρωτότυπο. Μιλάμε για τα παιδιά μας! Έλεγα στην Κατερίνα και μου λέει, “μην το πεις στον αέρα γιατί θα βάλω τα κλάματα” αλλά εμένα μου αρέσει να βγαίνουν πραγματικά συναισθήματα από τους ανθρώπους. Της έλεγα ότι τρομερά συγκινητικό έναν χρόνο πριν να έχουμε δει την Κατερίνα με το μωράκι της στην κοιλίτσα της και τώρα να έχει έρθει ένας μπέμπαρος, ένας κούκλος, ένας Θεός που είναι κατάξανθος και καταγάλανος και να τρέχει πάνω κάτω το πλατό», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ