Τα είπε όλα με μια ατάκα: Ο Γιάννης Πλούταρχος είπε αυτό που σκέφτονται πολλοί

Τα είπε όλα με μια ατάκα: Ο Γιάννης Πλούταρχος είπε αυτό που σκέφτονται πολλοί

Ο τραγουδιστής δεν κρύφτηκε.

Μεγάλος ντόρος δημιουργήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα με τους τραγουδιστές που επέλεξαν να τραγουδήσουν κανονικά, ενώ υπήρχε ακόμα εθνικό πένθος και είχαν περάσει μόλις τέσσερις μέρες από την τραγωδία των Τεμπών.

Νίκος Βέρτης, Γιώργος Τσαλίκης και Πάολα ήταν μεταξύ των καλλιτεχνών που ανέβηκαν στην πίστα ανακοινώνοντας ότι τα χρήματα θα δοθούν δωρεά στις οικογένειες των θυμάτων και τα νοσοκομεία, ωστόσο δέχθηκαν πολλά επικριτικά σχόλια.

Ο Γιάννης Πλούταρχος, παρότι το μαγαζί του άνοιξε, καθώς τραγουδά στο ίδιο κέντρο με την Πάολα, επέλεξε να μην τραγουδήσει ξεκαθαρίζοντας ότι ο καθένας πράττει ανάλογα με τη συνείδησή του.

Η εκπομπή «Open Weekend» και στην Βίκυ Δέτσικα τον συνάντησε μετά τα γεγονότα και ο τραγουδιστής μίλησε με λόγια σταράτα κάνοντας ουσιαστικά «κτιτική» στη θεματολογία των εκπομπών.

«Να σου πω κάτι; Να σας τα πω όλα; Μην ασχολείστε με ασήμαντα θέματα, ο κόσμος είναι εξοργισμένος. Το αστείο από τον θυμό απέχει απειροελάχιστα κι ο κόσμος έχει φτάσει στα όριά του. Ξέρω ότι κάνετε την δουλειά σας» , τόνισε και με μία φράση τα είπε όλα.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ