Τάμτα: Μας ξεναγεί στο πατρικό της σπίτι στη Γεωργία- Το μικρό δωμάτιο που πέρασε τα παιδικά και εφηβικά της χρόνια!

Τάμτα: Μας ξεναγεί στο πατρικό της σπίτι στη Γεωργία- Το μικρό δωμάτιο που πέρασε τα παιδικά και εφηβικά της χρόνια!

Φτωχογειτονιά της πρωτεύουσας.

Επιστροφής τα πάτρια εδάφη για την Τάμτα, η οποία ταξίδεψε στη Γεωργία, απ όπου κατάγεται προκειμένου να δει τους συγγενείς της.

Η τραγουδίστρια, που έχει αναφέρει πολλές φορές σε συνεντεύξεις της ότι είχε δύσκολα παιδικά χρόνια, καθώς ήταν την εποχή του εμφυλίου αποκαλύπτοντας, μάλιστα, ότι έπαιρναν ψωμί με το δελτίο. Αυτά, όμως, είναι παρελθόν, αφού η απόφασή της να έρθει στην Ελλάδα αποδείχθηκε σωτήρια. Πλέον, είναι μια πολύ γνωστή τραγουδίστρια με μεγάλη οικονομική άνεση.

Η Τάμτα από την επίσκεψή της στην Τιφλίδα αποφάσισε να τραβήξει βίντεο από την γειτονιά της, ξεναγώντας μας στο σχολείο που πήγε αλλά και στο σπίτι που μεγάλωσε. Πρόκειται για μια φτωχογειτονιά, ενώ το σπίτι της ήταν μικρό και φτωχικό.

«Σε αυτό το παράθυρο έβγαινα και τραγουδούσα σε όλη τη γειτονιά», αναφέρει η Τάμτα δείχνοντας το παράθυρο του σπιτιού αλλά και το μικρούλι δωμάτιο που μεγάλωσε.

@tamtaofficial Visiting my hometown #tbilisi with my mom ? Taking you to my school and the house I grew up in! #georgia?? #greektiktok #fypシ #fyp #traveltok ♬ Ola Allazoun – Tamta

ΚΛΕΙΣΙΜΟ