«Εμφύλιος» στην οικογένεια της Καίτης Γκρέυ- Τσακώνονται  για την επιμέλεια της τραγουδίστριας

«Εμφύλιος» στην οικογένεια της Καίτης Γκρέυ- Τσακώνονται  για την επιμέλεια της τραγουδίστριας

Στη «μάχη» και η Αγγελική Ηλιάδη.

Οικογενειακή διαμάχη φαίνεται πως έχει ξεσπάσει για την επιμέλεια της Καίτης Γκρέυ, λίγο πριν κλείσει τα 100 της χρόνια.

Σύμφωνα με την  εφημερίδα Espresso ο γιος της, Φίλιππος, έστειλε εξώδικο με το οποίο ζητά την επιμέλεια και επιθυμεί η μητέρα του να μετακομίσει εκτός Αθηνών μαζί του για να την φροντίζει και όχι εκεί που κατοικεί τώρα και συγκεκριμένα στην Νέα Σμύρνη, σε διαμέρισμα που της ανήκει.

Η άλλη αντιμαχόμενη πλευρά είναι η Έφη Ηλιάδη, νύφη της και πρώην σύζυγος του αείμνηστου γιου της Βασίλη και τα εγγόνια της Αγγελική Ηλιάδη και Κώστας που υποστηρίζουν την επιθυμία της μεγάλης ερμηνεύτριας να παραμείνει στο σπίτι της μέχρι και τον θάνατό της. Μάλιστα, η τραγουδίστρια φέρεται να έχει δώσει εντολή στη μητέρα της να πληρώνει εκείνη τα πάγια μηνιαία έξοδα της γιαγιάς της.

Για την υπόθεση, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, μίλησε ο δικηγόρος που την έχει αναλάβει δίνοντας περισσότερες λεπτομέρειες.

«Ο γιος της έχει καταθέσει αίτημα για να πάρει τη δικαστική της συμπαράσταση, λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει η κυρία Γκρέυ. Αυτό ουσιαστικά σημαίνει ότι, είτε μπορεί να τη μετακινήσει από το σπίτι, το οποίο της ανήκει και η τελευταία της επιθυμία είναι να περάσει εκεί τα τελευταία χρόνια της ζωής της, είτε να αναθέσει τη φύλαξή της σε κάποιον οίκο ευγηρία», αναφέρει ο Όθωνας Παπαδόπουλος

«Έχουμε υποβάλει αίτημα, ώστε να διοριστεί δικαστικός της συμπαραστάτης η νύφη της, Έφη, συνεπικουρούμενη από ομάδα καλλιτεχνών αλλά και συγγενών – ανάμεσά τους είναι και η εγγονή της, Αγγελική Ηλιάδη», σημειώνει ο Όθωνας Παπαδόπουλος.

Κλείνοντας, ο δικηγόρος της οικογένειας αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο τα περιουσιακά στοιχεία της 99χρονης τραγουδίστριας να αποτελούν μοχλό πίεσης, ώστε να μην πραγματοποιηθεί η τελευταία της επιθυμία.

«Οτιδήποτε μπορεί να θεωρηθεί πιθανό. Πράγματι υπάρχει το περιουσιακό στοιχείο της οικίας της, ένα διαμέρισμα στη Νέα Σμύρνη, στο οποίο και κατοικεί. Δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο για να επικαλεστούμε πάνω σε αυτό αλλά στο πλαίσιο σκέψεων και υπόνοιας, πολλά μπορεί να σκεφτεί κανείς», τόνισε.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ