Αντιγόνη Δρακουλάκη: Η «Νόρα» από τα «Μυστικά της Εδεμ» ποζάρει με τον 7χρονο γιο της! (εικόνα)

Αντιγόνη Δρακουλάκη: Η «Νόρα» από τα «Μυστικά της Εδεμ» ποζάρει με τον 7χρονο γιο της! (εικόνα)

Παιχνίδια στην πισίνα.

Η Αντιγόνη Δρακουλάκη που έγινε ευρέως γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό από τη σειρά «Τα μυστικά της Εδέμ» το 2008, κρατά μακριά από την προσωπική της ζωή τα φώτα της δημοσιότητας.

Τον Φεβρουάριο του 2010 παντρεύτηκε τον ιατρό χειρουργό Γιάννη Χαλικιά- κουμπάρος στο γάμο της ήταν ο συμπρωταγωνιστής της στα Μυστικά της Εδέμ, Παναγιώτης Πετράκης- και τον Ιούνιο του 2016 γεννήθηκε ο γιος τους. Αντιγόνη Δρακουλάκη γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Χανιά Κρήτης. Από μικρή αγαπούσε την υποκριτική, μιας και οι γονείς της ήταν ιδιοκτήτες κινηματογράφου, στο οποίο δούλευε και η ίδια στον ελεύθερο της χρόνο.

«Ο σύζυγός μου είναι χειρουργός και είναι πάρα πολύ καλός. Όλοι οι ασθενείς του είναι ερωτευμένοι μαζί του και είμαι πολύ περήφανη γι’ αυτό. Είναι σπουδαίο. Με έχει παρατήσει σε ένα ταξίδι στο Βερολίνο. Είχαμε πάει με παρέα. Αλλά δεν ήρθε ποτέ γιατί έπρεπε να χειρουργήσει μια κοπέλα», είχε διηγηθεί σε παλαιότερη συνέντευξή της.

Αν και στο προφίλ της στο Instagram δεν ανεβάζει συχνά φωτογραφίες του γιου της, ωστόσο τώρα έκανε μια εξαίρεση και πόζαρε με τον 7χρονο Άρη, ενώ παίζουν μέσα στην πισίνα.

«Υδάτινες αγκαλιές, το καλοκαίρι μου», σχολίασε.

Παλιότερες φωτογραφίες του σύζτγού της και του γιου της:

ΚΛΕΙΣΙΜΟ