Η σπάνια αναφορά της Σοφίας Μουτίδου στην αυτοκτονία του συζύγου της: «Μόνο αν ένας δικός σου άνθρωπος σηκώσει πιστόλι…»

Η σπάνια αναφορά της Σοφίας Μουτίδου στην αυτοκτονία του συζύγου της: «Μόνο αν ένας δικός σου άνθρωπος σηκώσει πιστόλι…»

Είχαν αποκτήσει τη μοναχοκόρη της.

Η Σοφία Μουτίδου, ηθοποιός, κωμικός stand-up και youtuber στο τελευταίο βίντεο που ανέβασε στο κανάλι της ασχολήθηκε με τις ψυχικές νόσους και μεταξύ άλλων έκανε και μια σπάνια αναφορά στην αυτοκτονία του πρώην συζύγου της.

Αφορμή για τα όσα είπε η ηθοποιός στάθηκε η υπόθεση στη Θεσσαλονίκη με τον άνδρα που σκότωσε την πρώην σύζυγό του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

«Μόνο αν ένας δικός σου άνθρωπος σηκώσει πιστόλι στον απέναντι ή στον ίδιο του τον εαυτό θα σκύψεις πάνω από την ψυχική νόσο που υπάρχει βάσιμη υποψία να μη γνώριζες. Μην ξεχνάτε ότι κι εγώ είμαι η επιζήσασα από μια αυτοκτονία, του άντρα μου. Έτσι λεγόμαστε εμείς που επιζήσαμε από μια αυτοκτονία… Όταν έρχεσαι αντιμέτωπος με κάτι που είναι οριακό σε κάποιον, τότε ιδρώνει το αυτί σου να κοιτάξεις τις νόσους των άλλων, με κατανόηση και όχι με διάθεση επίκρισης και κατάκρισης», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο σύζυγος της Σοφίας Μουτίδου έδωσε τέλος στη ζωή του, στις 10 Απριλίου του 2015. Ο 43χρονος τότε επιχειρηματίας, Θεόδωρος Ευαγγελόπουλος, σκοτώθηκε με μία σφαίρα που δέχτηκε και ο λόγος, σύμφωνα με τα όσα είχαν γίνει γνωστά εκείνη την περίοδο, ήταν τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε.

Μάλιστα, είχαν αποκτήσει μαζί μία κόρη, την 17χρονη σήμερα Δήμητρα, η οποία μοιάζει πολύ στη μαμά της (δείτε την εδώ)

ΚΛΕΙΣΙΜΟ