«Σας σιxάθηκα»: Έξαλλη η Εριέττα Κούρκουλου, με αγενή άνδρα που προσέβαλε τη «δεύτερη μαμά» της

«Σας σιxάθηκα»: Έξαλλη η Εριέττα Κούρκουλου, με αγενή άνδρα που προσέβαλε τη «δεύτερη μαμά» της

Ο ιδιοκτήτης δεν είχε αρχικά αντιληφθεί για ποια οικογένεια επρόκειτο και όταν πήγε να τα διορθώσει…τα έκανε ακόμη χειρότερα.

Η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση προχώρησε σε μια ανάρτηση που επικρότησαν πολλοί, καθώς κατακεραυνώνει τους ψεύτικους ανθρώπους, που φέρονται με αξιοπρέπεια μόνο σε όσους δεν θεωρούν «κατώτερούς τους».

Αφορμή στάθηκε η αντιμετώπιση που είχε η γυναίκα που τη μεγάλωσε και θεωρεί “δεύτερη μητέρα” της σε γκαλερί στη Μύκονο και η αντίδραση του υπεύθυνου όταν κατάλαβε ποια οικογένεια συνόδευε… Πρόκειται για τη Νόρμα από τις Φιλιππίνες.

«Για κακή σας τύχη ΠΑΝΤΑ αποκαλύπτεστε εσείς που προσαρμόζετε την συμπεριφορά σας ανάλογα με το ποιον έχετε απέναντί σας – ή τα μηδενικά που έχει στην τράπεζα. Χθες ήμουν σε μια γνωστή γκαλερί της Μυκόνου στην οποία είναι η μητέρα μου τακτικός πελάτης.

Μπήκαμε μέσα εγώ με τον Νίκο τον Βύρων και την Νόρμα, η οποία ενθουσιάστηκε βλέποντας ένα τεράστιο γλυπτό του Ντόναλντ και τον ακούμπησε απαλά για να γελάσει ο μικρός μας.

Εκείνη την ώρα έσπευσε προς το μέρος της ένας από τους δύο ιδιοκτήτες που συνήθως είναι ευγενέστατος, χτύπησε τα δάχτυλά του δύο φορές σαν να απευθυνόταν σε σκύλο και της φώναξε με αγενέστατο ύφος “don’t touch!”.

Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα παρατήρησε με τρόμο εμένα που στεκόμουν ακριβώς από πίσω της με τον Νίκο. Αμέσως απολογήθηκε λέγοντας μου ότι δεν με κατάλαβε.

Του απάντησα ότι προσέβαλλε την γυναίκα που είναι η δεύτερη μητέρα μου και τώρα γιαγιά του παιδιού μου και ότι δεν είχαμε κάτι άλλο να πούμε!

Στην συνέχεια προχώρησε να στείλει απολογητικό μήνυμα στην μητέρα μου λέγοντας ότι το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι η “ευτυχία μου” (λες και γνωριζόμαστε από χθες).

Δεν είναι ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που αλλάζει έτσι πρόσωπο, αλλά θέλω να υποσχεθώ δημοσίως ότι αυτός και κάθε επόμενος τέτοιος θα με βρίσκει απέναντί του και να του επισημάνω ότι δεν είναι άξιος ούτε μιας τρίχας αυτής της γυναίκας, χωρίς την οποία θα ήμουν παντελώς χαμένη!

Μάθετε να είσαστε ΑΝΘΡΩΠΟΙ γιατί ο ρατσισμός και το ύφος σας δεν χωράει πλέον στον κόσμο μας! Σας σιχάθηκα», έγραψε.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ