Ελεονώρα Μελέτη: «Δεν έπιασε κανείς το νόημα της τοποθέτησης της Μαρίας Σολωμού, σχολιάζουμε και γινόμαστε γραφικοί»

Ελεονώρα Μελέτη: «Δεν έπιασε κανείς το νόημα της τοποθέτησης της Μαρίας Σολωμού, σχολιάζουμε και γινόμαστε γραφικοί»

Η παρουσιάστρια έθεσε το θέμα στη σωστή του διάθεση.

Μεγάλος ντόρος έχει ξεσηκωθεί λόγω μίας τοποθέτησης της Μαρίας Σολωμού για τις πλαστικές και τα νέα κορίτσια.

Η ηθοποιός σχολίασε σε σχετικό podcast: «Είμαι στο κομμωτήριο και κάνω δεξιά και είναι μια κυρία με την κόρη της. Η κόρη 20, το πολύ 22. Η μάνα 55άρα. Ίδια. Ίδιος ο γιατρός. Όχι, όχι. Εκείνη την ώρα, ήθελα να σηκωθώ και να πιάσω τη μάνα και να της πω, “κυρά μου…”. Δεν γίνεται ρε παιδιά».

Η Μαρία Σολωμού συμπλήρωσε: «Αν ήταν κόρη μου, θα την είχα αφαλοκόψει, θα την είχα κουρέψει και θα την είχα κρατημένη σπίτι. Βλέπω κορίτσια 22 χρονών να κάνουν μπότοξ και fillers. Δεν έχουν σπίτι; Δεν σου λέω να μη διορθώσεις κάτι, να διορθώσεις, όχι να πάθεις μετάλλαξη».

Αυτή της η θέση σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως, ενώ πολλοί παρουσιαστές τα «έβαλαν» με την ηθοποιό, ιδιαίτερα δε όταν η ίδια κάνει πειραματισμούς. Το πρωί της Πέμπτης η Ελεονώρα Μελέτη έθεσε –κατά την άποψή μας- το θέμα στη σωστή του βάση.

«Όλο αυτό που έχει γίνει είναι λάθος, είναι από την αρχή μέχρι το τέλος όλο λάθος. Έχουμε τη Μαρία Σολωμού που είπε την άποψή της θίγοντας ένα κοινωνικό φαινόμενο και αντί να εστιάσουμε στο κοινωνικό φαινόμενο, σχολιάζουμε τι είπε ο ένας για τον άλλον. Είναι όλο λάθος. Η Μαρία Σολωμού έθιξε ένα κοινωνικό φαινόμενο με ζήλο και πάθος, το οποίο φαινόμενο το προσπερνάμε, ενώ μας καταπίνει.

Μια γυναίκα που απορρίπτει τον εαυτό της συστηματικά και διδάσκει το παιδί της να απορρίπτει τον εαυτό του επίσης συστηματικά. Αυτό είναι το κοινωνικό φαινόμενο, το οποίο πήγε να θίξει η Μαρία. Αφήνουμε αυτό το φαινόμενο ασχολίαστο και σχολιάζουμε τι είπε ο ένας για τον άλλον. Αυτή είναι η τοποθέτησή μου.

Δεν έπιασε κανείς το νόημα της τοποθέτησης της Μαρίας. Μερικές φορές έχουμε την ανάγκη να τοποθετηθούμε σε κάτι που δημιουργεί έναν ντόρο, ενώ στην ουσία δεν έχουμε να πούμε τίποτα. Έχουμε αφήσει την ουσία αυτού που έχει πει ο άλλος και γινόμαστε απλά γραφικοί», ανέφερε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».

ΚΛΕΙΣΙΜΟ