Γιώργος Λιάνης: «Δεν είμαι ο καλύτερος πατέρας. Η Λιζέτα μεγάλωσε μόνη της τον γιο μας»

Γιώργος Λιάνης: «Δεν είμαι ο καλύτερος πατέρας. Η Λιζέτα μεγάλωσε μόνη της τον γιο μας»

«Με τρόπο ιδανικό, όμοιο με αυτή»

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τον θάνατο της Λιζέτας Νικολάου, η οποία έφυγε από τη ζωή άδικα μετά από χτύπημα στο κεφάλι από πέσιμο σε βόλτα της για ψώνια.

Η σπουδαία τραγουδίστρια είχε αποκτήσει έναν γιο από τον γάμο της με τον Γιώργο Λιάνη, τον Αλέξανδρο.

Η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ετοίμασε ένα αφιέρωμα στη Λιζέτα Νικολάου με αφορμή τον πρόωρο χαμό της και μεταξύ άλλων μίλησαν ο γιος της και ο πρώην συζυγός της εκθειάζοντας την μητρική της παρουσία.

«Δεν είμαι ο καλύτερος πατέρας. Ίσως είμαι ο καλύτερος παππούς, όμως. Και μου έμαθε αυτή να γίνω καλός παππούς, αφού δεν ήμουν καλός πατέρας. Η Λιζέτα μεγάλωσε μόνη της τον γιο μας, με τρόπο ιδανικό, όμοιο με αυτή» ανέφερε, μεταξύ άλλων, από την πλευρά του ο Γιώργος Λιάνης.

Από την πλευρά του, ο μοναχογιός της στάθηκε στο γεγονός ότι τον μεγάλωσε μόνη της.

«Ήταν ατύχημα, δεν ήταν κάτι που το περιμέναμε. Ήταν δύσκολες μέρες. Από την αρχή ξέραμε ότι ήταν σχεδόν απίθανο να υπάρξει κάποια βελτίωση, αφού το χτύπημα ήταν πολύ δυνατό. Οι γιατροί δεν μας έδωσαν ελπίδες.

Η μητέρα μου με μεγάλωσε μόνη της, με όποιες δυσκολίες μπορεί να έχει αυτό και σε συνδυασμό με το επάγγελμα που έκανε. Είναι ένα δύσκολο και σκληρό επάγγελμα. Απ’ όταν ήμουν μικρός μέχρι το Πανεπιστήμιο ήταν εκεί. Παρ’ όλα αυτά, ήταν μία κανονική μαμά για εμένα, στο παιχνίδι, στα ταξίδια, το οτιδήποτε.

Ξέρω ότι με αγαπούσε πάρα πολύ και εγώ την αγαπούσα και την αγαπάω πάρα πολύ. Ήταν άνθρωπος της οικογένειας, της παραδοσιακής οικογένειας», τόνισε.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ