«Γυναίκα με την οποία κάνεις δύο παιδιά και για τους δικούς της λόγους μετά τον χωρισμό, πηγαίνει με άλλον άνδρα, για τον Κούγια δεν μπορεί να υπάρχει επιστροφή»

«Γυναίκα με την οποία κάνεις δύο παιδιά και για τους δικούς της λόγους μετά τον χωρισμό, πηγαίνει με άλλον άνδρα, για τον Κούγια δεν μπορεί να υπάρχει επιστροφή»

Ο Αλέξης Κούγια για το ενδεχόμενο επανασύνδεσης με την Εύη Βατίδου.

Η περιπέτεια της Εύης Βατίδου με το τροχαίο και την κράτησή της έως ότου περάσει από αυτόφωρο και αφεθεί ελεύθερη στάθηκε αφορμή για να βρεθούν δημόσια οι πρώην σύζυγοί, αφού ο γνωστός ποινικολόγος έσπευσε να αναλάβει την υπεράσπισή της.

Μάλιστα, το πρώην μοντέλο τον ευχαρίστησε δημόσια στις δηλώσεις της καια υτός με τη σειρά του σχολίασε ότι «χαίρομαι κι εγώ που μετά από πολλά χρόνια, θα το πω έτσι χαριεντιζόμενος, ξαναβρεθήκαμε μαζί».

Το πρωί της Τρίτης, ο Αλέξης Κούγιας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και ο Ανδρέας Μικρούτσικος του μίλησε ευθέως για το ενδεχόμενο επανασύνδεσης, ωστόσο, ήταν κατηγορηματικά αρνητικός.

«Πρώτα από όλα δεν ξέρει κανείς γι’ αυτήν την υπέροχη ερωτική σχέση, γιατί υπήρξε ένας τεράστιος έρωτας… εγώ αλλιώς δε θα πήγαινα στην εκκλησία. Όχι Ανδρέα. Μη βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα. Εγώ πέρασα έναν μεγάλο έρωτα με την Εύη κι αυτή με μένα, γι’ αυτό πήγαμε και στην εκκλησία. Κάναμε δύο υπέροχα παιδιά. Κάποια στιγμή στην επταετία συνέβη κάτι που δεν μπορώ να το αιτιολογήσω. Όμως, να πω κάτι για να το ξεκαθαρίσω: Γυναίκα με την οποία είσαι μαζί, κάνεις δύο παιδιά και για τους δικούς της λόγους μετά τον χωρισμό, πηγαίνει με άλλον άνδρα, για τον Κούγια δεν μπορεί να υπάρχει επιστροφή.

Είμαστε μια κοινωνία στην Ελλάδα που ακόμα δεν έχουμε ξεπεράσει τον θεσμό της οικογένειας και ο θεσμός για να διατηρείται, το πρώτο πράγμα είναι το αίσθημα της ντροπής. Για έναν άντρα της δικής μου εποχής και της δικής μου ηλικίας, στα 73 μου χρόνια οι αρχές παραμένουν οι ίδιες. Βγάλε από το μυαλό σου Ανδρέα ή οποιοσδήποτε άλλος κάνει αυτές τις σκέψεις. Έχουμε μια υπέροχη σχέση με την Εύη…», ξεκαθάρισε.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ