Νίκος Κοσώνας: Ποια πασίγνωστη Ελληνιδα είναι μαμά του «Μιλτιάδη Λεοτσάκου» από τη «Γης της Ελιάς»

Νίκος Κοσώνας: Ποια πασίγνωστη Ελληνιδα είναι μαμά του «Μιλτιάδη Λεοτσάκου» από τη «Γης της Ελιάς»

Ο Νίκος Κοσώνας μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για τον ρόλο του Μιλτιάδη στη «Γη της Ελιάς», τις σπουδές στη Φυσική

Ο ηθοποιός μίλησε για την απόφασή του να ακολουθήσει τον δρόμο της υποκριτικής και για τον ρόλο του στη «Γη της Ελιάς», ενώ αναφέρθηκε καις την διάσημη μαμά του, Δάφνη Μπόκοτα.

«Είμαι ο “Μιλτιάδης” Λεοτσάκος, ένα παιδί που έχει σπουδάσει γεωπονική και πάει να δουλέψει στα κτήματα των Βρεττάκων. Ο “Μιλτιάδης”έχει αντιμετωπίσει δυσκολίες γιατί έχει ένα περίεργο παρελθόν, ζει τον έρωτά του στην Μάνη με την Αλκμήνη.

Το σκέφτηκα πολύ για να σπουδάσω υποκριτική, σπούδαζα φυσικός για 3 χρόνια στο πανεπιστήμιο. Oι γονείς μου θορυβήθηκαν και ένιωθαν ανασφάλεια όταν τους είπα ότι θα αφήσω το πανεπιστήμιο για τη δραματική σχολή. H τρέλα μου να κάνω όσες περισσότερες δραστηριότητες μπορώ, έρχεται από την “τρελή” μαμά μου, Δάφνη Μπόκοτα. Είναι ευτυχία που έχω μία οικογένεια που με σπρώχνει να κάνω πράγματα.

Ρωτάω τους γονείς μου για ζητήματα βαθιά και της ψυχής. Θυμάμαι ότι η μαμά μου ήταν πολύ, πολύ όμορφη όταν την έβλεπα στην τηλεόραση. Ο κόσμος πάντα στο δρόμο αντιμετώπιζε τη μητέρα μου με χαμόγελο και ευγένεια. Έχει τύχει να προχωράμε μαζί στο δρόμο και να αναγνωρίσουν έμενα. Μου είπε “τώρα είναι η σειρά σου”. Θα ήθελα να επιστρέψει στην τηλεόραση σε κάτι που να είναι ήρεμη και να της αρέσει.

Έχει πικραθεί από τον χώρο γιατί ήταν άκομψος ο τρόπος που σταμάτησε από την Eurovision και τη στεναχωρεί. Θα ήθελα να κάνουμε κάτι τηλεοπτικό μαζί, είναι ένας άνθρωπος που θαυμάζω.

υπάρχει χρόνος για προσωπική ζωή, αν προγραμματιστεί και όχι στην τύχη. Η κοπέλα μου είναι πάρα πολύ καλή με κατανόηση και υπομονή. Όταν μου γκρινιάζει η κοπέλα μου, αγκαλιαζόμαστε και μας περνάει», ανέφερε.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ