Συγκινεί η Φωτεινή Πετρογιάννη: «Ως γυναίκα που δυσκολεύεται να κάνει παιδί, θα πω ότι…»

Συγκινεί η Φωτεινή Πετρογιάννη: «Ως γυναίκα που δυσκολεύεται να κάνει παιδί, θα πω ότι…»

Η από καρδιάς θέση της για την παρένθετη μητέρα.

Το φλέγον θέμα των ημερών, το επερχόμενο νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια σχολίασαν στην εκπομπή «Πρωινό» με τον Γιώργο Λιάγκα στον ΑΝΤ1. Ο παρουσιαστής και οι συνεργάτες τους μίλησαν για τις κοινωνικές προεκτάσεις που έχει, με τη Φωτεινή Πετρογιάννη να λέει την προσωπική της άποψη και να συγκινεί.

 «Πραγματικά σου μιλάω, δεν έχω ξεκάθαρη σκέψη ακόμα για το θέμα της παρένθετης κύησης. Θα σου πω όμως ως μία γυναίκα που δυσκολεύεται να κάνει παιδί και μία γυναίκα που μπορεί να μην το καταφέρει ποτέ, -μιλάω για εμένα-, όταν ξεκίνησε το θέμα με την παρένθετη κύηση, αισθάνθηκα μία ανακούφιση ως γυναίκα. Δε μπορώ να απαντήσω αν το έκανα γιατί είμαι σε μία κατάσταση που δεν έχει ξεκαθαρίσει τελείως η σκέψη μου και φοβάμαι όλα αυτά τα γύρω γύρω που συζητάμε: το να ξεφύγει η κατάσταση και να φύγει από το νομικό πλαίσιο.

Αν με ρωτάς, εγώ ως πρώτη επιλογή θα σκεφτόμουν να υιοθετήσω ένα παιδάκι ή αν καταλάβω ότι δε μπορώ να κάνω, ίσως και να μην κάνω ποτέ. Κάθε γυναίκα, κάθε άνδρας και κάθε ζευγάρι σκέφτεται διαφορετικά» ανέφερε.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ