«Αν είναι δυνατόν. Είναι ντροπιαστικό» – Χαμός στη «Super Κατερίνα» με τις δηλώσεις της Εύης Βατίδου για τα «παρατημένα παιδιά στα ορφανοτροφεία»

«Αν είναι δυνατόν. Είναι ντροπιαστικό» – Χαμός στη «Super Κατερίνα» με τις δηλώσεις της Εύης Βατίδου για τα «παρατημένα παιδιά στα ορφανοτροφεία»

Με αφορμή το νομοσχέδιο για τον γάμο και την τεκνοθεσία των ομόφυλων ζευγαριών.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» έδωσε η Εύη Βατίδου και τοποθετήθηκε όσον αφορά το νομοσχέδιο για τον γάμο και την τεκνοθεσία των ομόφυλων ζευγαριών. Οι δηλώσεις του πρώην μοντέλου εξαγρίωσαν την Κατερίνα Καινούργιου και την Χρίσλα Γεωργακοπούλου και προκάλεσαν ένταση και σχόλια στο πάνελ της εκπομπής.

«Συμφωνώ με τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, απόλυτα. Σχετικά με την τεκνοθεσία, είμαι κάθετα αντίθετη. Όταν υιοθετηθεί αυτό το παιδί, σκέψου τον ρατσισμό, να πηγαίνεις το παιδί σου στο σχολείο, να ξέρει το υπόλοιπο σύνολο ότι είναι υιοθετημένο, αφού δεν μπορούμε να έχουμε παρένθετη μητέρα, είναι δεδομένο ότι το παιδί είναι υιοθετημένο.

Να ξέρουν ακόμη ότι οι γονείς του δεν το έχουν που θα βιώσει για παράδειγμα στο σχολείο. Να ξέρουν κιόλας ότι οι γονείς του δεν το έχουν αποδεχτεί, γιατί το παράτησαν σε ένα ορφανοτροφείο και τελικά το έχουν πάρει δυο ανάδοχοι γονείς, οι οποίοι είναι και ομόφυλο ζευγάρι. Δεν καταλαβαίνω πως είναι δυνατόν να μην επιτρέπεται στα ομόφυλα ζευγάρια η παρένθετη μητέρα. Είναι σαν να τους λες “σε αφήνω να παντρευτείς ή να υιοθετήσεις, αλλά όχι να κάνεις δικό σου παιδί”».,  ανέφερε συγκεκριμένα η Εύη Βατίδου.

Μετά την προβολή των δηλώσεων η Χρίσλα Γεωργακοπούλου πήρε το λόγο λέγοντας σε έντονο ύφος: «Θέλω κάποια στιγμή να καταλάβει η Εύη Βατίδου – η συμπαθέστατη κατά τ’ άλλα Εύη Βατίδου – ότι κανένα υιοθετημένο παιδί δεν είναι πεταμένο, και δεν πρέπει να ντρέπεται. Αν είναι δυνατόν! Αν είναι δυνατόν! Ντροπή! Είναι δύο φορές ευλογημένο και οι άνθρωποι που υιοθετούν παιδιά είναι 15 φορές γονείς!».

Και συνέχισε η Κατερίνα Καινούργιου: «Είπε κάποια ακατάληπτα πράγματα η Εύη Βατίδου. Δεν ξέρω κατά πόσο μετά από αυτή τη δήλωση είναι συμπαθέστατη. Να λες ότι ένα παιδάκι που βρίσκεται σε ίδρυμα το παράτησαν οι γονείς του. Είναι ντροπιαστικό, αλήθεια. Να πούμε πως στα ιδρύματα μπορεί να είναι παιδιά, που μπορεί να σκοτώθηκαν οι γονείς τους ή τα πήρε η πρόνοια».

ΚΛΕΙΣΙΜΟ