Η Χριστίνα Βίδου για τον σύντροφό της που σκοτώθηκε: «Απομονώθηκα, έγινα παχύσαρκη για να μη με πλησιάσει κανείς»

Η Χριστίνα Βίδου για τον σύντροφό της που σκοτώθηκε: «Απομονώθηκα, έγινα παχύσαρκη για να μη με πλησιάσει κανείς»

 

Από τα 24 της χρόνια και μέχρι τα 32 απομονώθηκε απέφυγε κάθε σχέση στη ζωή της.

Η δημοσιογράφος Χριστίνα Βίδου βρέθηκε στο «The 2Night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για την απώλειά του πρώην συντρόφου της, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα.

«Τότε δεν ήμασταν μαζί με τον σύντροφό μου. Απλά υπήρχε μία πολύ μεγάλη αγάπη από τη δική μου την πλευρά. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο να το ξεπεράσω. Τότε στον χώρο εργασίας δεν ήμασταν απλοί συνάδελφοι, ήμασταν φίλοι και ο ένας ήξερε τον άλλον, οπότε ήξεραν τα συναισθήματά μου.

Εγώ θυμάμαι ότι τότε έκανα μία άρνηση. Είχα πάει στο νοσοκομείο και ήμουν σίγουρη ότι ζει. Λέω αποκλείεται. Και μετά έμαθα ότι δεν υπάρχει αποκλείεται στη ζωή και δεν υπάρχει γιατί σε εμένα.

Οκτώ χρόνια απέφυγα κάθε σχέση στη ζωή μου. Απομονώθηκα εντελώς. Κοιτώντας πίσω κάποια τα έχω ξεχάσει. Δεν θυμάμαι στιγμές της ζωής μου, το μόνο που θυμάμαι είναι να δουλεύω πάρα πολύ. Είπα ότι εγώ δεν θα ξαναπληγωθώ -πόσο εγωιστικό- και έχτισα έναν τεράστιο τοίχο και μεταφορικά και κυριολεκτικά. Πρώτη φορά το λέω. Μεταφορικά δεν ανοίχτηκα σε άνθρωπο, δεν άφησα να με αγγίξει άνθρωπος και κυριολεκτικά έγινα παχύσαρκη ώστε να μην με πλησιάσει κανείς. Να μην είναι ελκυστικό όλο αυτό. Δεν καταλάβαινα τι έκανα βέβαια. Έχτισα αυτό που να μην το αγγίξει και να μην το πειράξει κανείς», ανέφερε.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ