«Δε θα σε αφήσω», λέει η Ελίζαμπεθ Ελέτσι λέει στη γυναίκα που την «κάρφωσε» στην εφορία

«Δε θα σε αφήσω», λέει η Ελίζαμπεθ Ελέτσι λέει στη γυναίκα που την «κάρφωσε» στην εφορία

«Ήταν η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μου και δεν θα την αφήσω εκείνη την κοπέλα που το έκανε…»

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι έκανε τις πρώτες τηλεοπτικές δηλώσεις της, μετά τις αποκαλύψεις για το «πάρτι» της φοροδιαφυγής που εντόπισε η ΑΑΔΕ στον γάμο της και εξέφρασε το παράπονό της απέναντι στη γυναίκα, που κατά την ίδια, την «κάρφωσε» για φοροδιαφυγή.

«Για να είμαι ειλικρινής, είμαστε ανάμεσα σε 3-4 κοπέλες, είναι γυναίκα. Πρέπει να το ψάξουμε με τον δικηγόρο μου. Τώρα, εμπλέκεται και το όνομα μιας γνωστής influencer. Δεν είναι αστείο, δεν μπορείς να αμαυρώνεις το όνομα μίας κοπέλας που πραγματικά εγώ βιοπορίζομαι, δουλεύω. Δεν το έπαιξα ποτέ ζάμπλουτη, είπα ότι ο γάμος κόστισε 50.000 ευρώ, δεν είπα ότι τα πλήρωσα όλα. Ποιος celebrity πληρώνει ακριβώς το ποσό που κοστίζει κάτι;

Ήταν η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μου και δεν θα την αφήσω εκείνη την κοπέλα που το έκανε… και να με κοιτάξει στα μάτια: δεν θα σε αφήσω, ειλικρινά, θα τη βρω.

Πραγματικά, παιδιά, αυτό που έχω καταλάβει εγώ είναι ότι δεν μπορεί να παντρευτεί κανείς σε αυτή τη ζωή, σε αυτή γη. Εγώ δεν είπα ότι όλος ο γάμος μου ήταν ανταποδοτικός. Ο δικηγόρος μου έχει πει να μην χρησιμοποιώ αυτή τη λέξη. Δεν ήταν ανταπόδοση, ήταν σαν διαφήμιση. Όταν είσαι αναγνωρίσιμο πρόσωπο, είναι λογικό και επόμενο κάποιες εταιρείες να θέλουν να διαφημιστούν μέσα από εσένα. Φυσικά και υπήρχαν και κάποιες άλλες υπηρεσίες που πλήρωσα με έκπτωση, όπως τον στολισμό και το νυφικό. Δεν είναι κακό.

Δεν έχω καταλάβει γιατί δίπλα στο όνομά μου υπάρχει η λέξη φοροδιαφυγή. Δεν διέπραξα κανένα έγκλημα, έναν γάμο έκανα. Ειλικρινά. Δεν ήταν όλα τσάμπα, υπάρχουν παραστατικά και τιμολόγια. Έχουν φοβηθεί όλες οι συνεργασίες μου, έχουν χάσει τον ύπνο τους».

ΚΛΕΙΣΙΜΟ