«Είναι ένα κομμάτι της ζωής μου»: Ο Νίκος Συρίγος μιλά για την Ελεωνόρα Ζουγανέλη

«Είναι ένα κομμάτι της ζωής μου»: Ο Νίκος Συρίγος μιλά για την Ελεωνόρα Ζουγανέλη

«Όσο  τη γνωρίζω αντιλαμβάνομαι πόσο βαθιά ξεχωριστή είναι».

Ο Νίκος Συρίγος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «The Break» και παραχώρησε συνέντευξη στη Βάσω Λασκαράκη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην προσωπική του ζωή και τη σχέση του με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

«Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη είναι ένα κομμάτι της ζωής μου. Είναι όλα διαχειρίσιμα. Όταν ερωτεύεσαι είτε είσαι αυτό που λες εσύ δημόσιο πρόσωπο είτε βγαίνεις για πρώτη φορά από το σπίτι σου είναι αυτό το ωραίο που νιώθεις. Ο έρωτας είναι μεγάλη δύναμη. Σου τα αλλάζει όλα.

Όταν μπήκα στη διαδικασία να ερωτευτώ, δεν σκέφτηκα ούτε πια ερωτεύτηκα ούτε αν θα έχει όλον αυτόν τον θόρυβο που έχει μια ιστορία αγάπης μεταξύ δύο αναγνωρίσιμων προσώπων. Με την Ελεωνόρα γνωριστήκαμε σε μια συνέντευξη. Της είπα και δημόσια πόσο ωραία ήταν, αλλά δεν ήταν εκείνη η φάση…

Η Ελεωνόρα είναι πολύ ξεχωριστός άνθρωπος και όσο τη γνωρίζω αντιλαμβάνομαι πόσο βαθιά ξεχωριστή είναι.

Τον ρομαντισμό τον ανακάλυψα περπατώντας στη δική μου ζωή. Ήμουν από τα παιδιά που άκουγα πολλή μουσική, έγραφα τα ραβασάκια των φίλων μου επειδή έγραφα καλά. Με έχει παιδέψει πολύ ο έρωτας. Τόσο πολύ που μπορώ να δίνω και συμβουλές. Με έχει παιδέψει γιατί του δίνω πολύ χώρο, όταν έρχεται στη ζωή μου», εξομολογήθηκε.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ