Βασιλική Ανδρίτσου: «Δεν με νοιάζει τι λέει ο κόσμος. Νιώθω περήφανη που κατάφερα να γίνω μάνα στα 46»

Βασιλική Ανδρίτσου: «Δεν με νοιάζει τι λέει ο κόσμος. Νιώθω περήφανη που κατάφερα να γίνω μάνα στα 46»

Η συστημένη απάντηση στα αρνητικά σχόλια που ακούει κατά καιρούς για το γεγονός ότι έγινε μάνα σε μεγάλη ηλικία.

Καλεσμένη στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» του Mega βρέθηκε πρόσφατα η Βασιλική Ανδρίτσου και μεταξύ άλλων μίλησε για την 5χρονη κόρη της, ενώ ήταν απόλυτη στα αρνητικά σχόλια που ακούει κατά καιρούς για το γεγονός ότι έγινε μάνα σε μεγάλη ηλικία.

 «Περνάμε πολύ ωραία με την κόρη μου, μου δίνει πολλή ενέργεια. Μου έχει ανοίξει πολλά κεφάλαια, άλλους τόπους, άλλες σκέψεις, οπότε το απολαμβάνω πάρα πολύ και δεν θέλω να το χάσω αυτό.

Ο σύζυγός μου είναι καταπληκτικός. Βοηθάει, είναι εξαιρετικός πατέρας, έχει το δικό του ρόλο. Εάν είσαι καλός γονιός το καταλαβαίνεις από το παιδί σου. Αν το παιδί σου είναι ευτυχισμένο και σε κοιτάει στα μάτια, το λαμβάνεις.

Πέρα από το αν είσαι καλή μαμά και καλός μπαμπάς, σημαίνει ότι θα είσαι αυστηρός και θα βάλεις όρια.

Οι γυναίκες που κάναμε πιο μεγάλες παιδί είμαστε πιο συνειδητοποιημένες. Έχουμε ζήσει, έχουμε φτιάξει τη ζωή μας, οπότε δεν έχουμε κάποια αγωνία σε αυτό το κομμάτι. Είμαστε πιο συνειδητοποιημένες στο πόσο πρέπει να αφιερωθούμε.

Δεν με νοιάζει τι λέει ο κόσμος. Νιώθω περήφανη που κατάφερα να γίνω μητέρα στα 46 μου χρόνια. Στα 51 μου έχω ένα παιδί 5 χρονών και δεν νιώθω μεγάλη», ανέφερε.

 

ΚΛΕΙΣΙΜΟ