«Μάχη» με τη νευρική ανορεξία για παίκτρια του GNTM – Σοκάρουν οι φωτογραφίες του σκελετωμένου της κορμιού (εικόνα)

«Μάχη» με τη νευρική ανορεξία για παίκτρια του GNTM – Σοκάρουν οι φωτογραφίες του σκελετωμένου της κορμιού (εικόνα)

Tις φωτογραφίες έβγαλε η ίδια στη δημοσιότητα.

Τη γνωρίσαμε στον περσινό κύκλο του GNTM και την είδαμε να απομακρύνεται από τα φώτα μετά το τέλος του παιχνιδιού.

Αυτό που δεν έμαθαν ποτέ οι τηλεθεατές, όμως, κατά τη διάρκεια μετάδοσης των επεισοδίων είναι το ότι η Κατερίνα Βισέρη μόλις είχε βγει από τον εφιάλτη της νευρικής ανορεξίας. Για την ακρίβεια, το ριάλιτι μοντέλων ήταν για εκείνη ένας τρόπος να βοηθήσει τον εαυτό της να επανέλθει στις φυσιολογικές διατροφικές της συνήθειες.

Όπως αποκάλυψε στα «Μεσάνυχτα» της Ελεονώρας Μελέτη, στην ηλικία των 16 πάσχιζε να γίνει ανορεκτική προκειμένου να αποκτήσει το κορμί των κοριτσιών που έβλεπε στο γερμανικό Next Top Model. Το πανύψηλο κορίτσι είχε φτάσει να ζυγίζει κάτω από 40 κιλά.

«Μάχη» με τη νευρική ανορεξία για παίκτρια του GNTM - Σοκάρουν οι φωτογραφίες του σκελετωμένου της κορμιού (Pics)

«Στα 15 – 16, όταν ξεκίνησα να βλέπω Next Top Model στην Γερμανία για το οποίο έκανα και αίτηση, έτρωγα ένα μήλο την ημέρα. Ψάχτηκα πολύ, διάβασα sites με κοπέλες ανορεκτικές γιατί θελα να φτάσω τον εαυτό μου στο σώμα που έβλεπα ως πρότυπο γιατί θεωρούσα ότι θα είμαι πιο ευτυχισμένη και στην αρχή είσαι. Ήθελα να γίνω ανορεξική», είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, στο video wall της εκπομπής προβλήθηκαν σοκαριστικές εικόνες από το αποστεωμένο της κορμί που σε καμία περίπτωση δεν θυμίζουν το κορίτσι του GNTM…