Σοβαρό τροχαίο για την Αμαλία Κωστοπούλου στην Καλιφόρνια- Νοσηλεύεται σε κέντρο αποκατάστασης

Σοβαρό τροχαίο για την Αμαλία Κωστοπούλου στην Καλιφόρνια- Νοσηλεύεται σε κέντρο αποκατάστασης

Ωρες αγωνίας για την Τζένη Μπαλατισνού και τον Πέτρο Κωστόπουλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Espresso της Παρασκευής, η Αμαλία Κωστοπούλου είχε σοβαρό τροχαίο σε δρόμο του Λος Άντζελες, με την 23χρονη να τραυματίζεται και να μεταφέρεται με κατάγματα στο νοσοκομείο, ενώ υπήρχε σοβαρός κίνδυνος για τα πόδια της.

Όλα έγινα το απόγευμα της Δευτέρας, όταν η Αμαλία Κωστοπούλου οδηγούσε σε δρόμο του Λος Άντζελες και διερχόμενος οδηγός παραβίασε το Stop με αποτέλεσμα να πέσει πάνω της με μεγάλη ταχύτητα. Το αυτοκίνητο της Αμαλίας αναποδογύρισε τουλάχιστον τρεις φορές από τη σφοδρότατη σύγκρουση, τραυματίζοντάς την.

Στη είδηση αναφέρθηκε και η εκπομπή «Πρωινό» με τον Άρη Καβατζίκη να δίνει τις δικές του πληροφορίες: «Η Αμαλία είχε ένα πολύ πολύ σοβαρό αυτοκινητιστικό στο Λος Άντζελες. Σήμερα μπορούμε να το πούμε και έχουμε μια πολύ ασφαλή πληροφορία. Να πούμε πως πραγματικά κινδύνευσε πολύ η Αμαλία. Έκανε δύο πολύ σοβαρά χειρουργεία και αυτή τη στιγμή είναι σε κέντρο αποκατάστασης. Ευτυχώς το παιδί θα περπατήσει. Αυτό είναι το πιο αισιόδοξο.

Οι γονείς της είναι καλά. Η Τζένη είναι εκεί, βρέθηκε στο πλευρό της από την πρώτη στιγμή. Το ουσιαστικό και το σημαντικό είναι πως η Αμαλία είναι καλά και θα περπατήσει. Γιατί είχαν και αυτή την αγωνία στο σπίτι τους. Το μήνυμα είναι αισιόδοξο και για αυτό το λέμε και σήμερα», ανέφερε.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ