Αλίκη Κατσαβού: Τα πρώτα γενέθλια του Φοίβου χωρίς τον πατέρα του (εικόνες)

Αλίκη Κατσαβού: Τα πρώτα γενέθλια του Φοίβου χωρίς τον πατέρα του (εικόνες)

Ο μικρός έγινε τεσσάρων ετών.

Πολύ σημαντική ήταν η περασμένη Τετάρτη για την Αλίκη Κατσαβού, καθώς ο γιος της,  Φοίβος  Βουτσάς  είχε τα γενέθλιά του.  Ήταν τα πρώτα χωρίς τον πατέρα του, τον αείμνηστο Κώστα Βουτσά.

Η μητέρα του, διοργάνωσε μια μικρή γιορτή μαζί με την νονά του Ντόρα  Δούμα. Η ηθοποιός  πόσταρε στο  Instagram φωτογραφίες  με την παιχνιδιάρικη τούρτα και  σχολίασε για τον μικρούλη « Ο Φοίβος έγινε 4 και έσβησε τα κεράκια της τούρτας του στην αγκαλιά της νονάς  Ντόρας και κατόπιν συνέχισε το κυνηγητό με τον φίλο του τον Ανδρέα. Βασικά συστατικά επιτυχίας η αγάπη, η φιλία, το παιχνίδι».

Αλίκη Κατσαβού: Τα πρώτα γενέθλια του Φοίβου χωρίς τον πατέρα του (εικόνες)Αλίκη Κατσαβού: Τα πρώτα γενέθλια του Φοίβου χωρίς τον πατέρα του (εικόνες)

Κάτι ανάλογο έγραψε και η μαμά Αλίκη «Ο Φοίβος έγινε 4 και έσβησε τα κεράκια της τούρτας του στην αγκαλιά της νονάς  Ντόρας, στην αγκαλιά της αγάπης».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Ο Φοίβος έγινε 4 και έσβησε τα κεράκια της τούρτας του στην αγκαλιά της νονας Ντόρας, στην αγκαλιά της αγάπης. . . . #fivosvoutsas #godmother #mom #birthdaycake #youarehere

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Αλίκη Κατσαβού (@alikikatsavou) στις

ΚΛΕΙΣΙΜΟ