Σαν δυο σταγόνες νερό: Δείτε τη Φώφη Γεννηματά με την κόρη της!

Σαν δυο σταγόνες νερό: Δείτε τη Φώφη Γεννηματά με την κόρη της!
ÓõíÜíôçóç ôïõ ÐñïÝäñïõ ôçò Äçìïêñáôßáò Ðñïêüðç Ðáõëüðïõëïõ ìå ôç íÝá ðñÝïäñï ôïõ ÐÁÓÏÊ Öþöç ÃåííçìáôÜ ôçí Ôñßôç 16 Éïõíßïõ 2915. (EUROKINISSI/ÃÉÙÑÃÏÓ ÊÏÍÔÁÑÉÍÇÓ)

Η Φώφη Γεννηματά αν και είναι αφοσιωμένη στην πολιτική, αφού ηγείται του ΠΑΣΟΚ, παραμένει πάντα μία κλασική Ελληνίδα μάνα τριών μάλιστα παιδιών.

Η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ παλιότερα είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο με τη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο, από την οποία βγήκε νικήτρια, και πλέον μπορεί και χαίρεται τις στιγμές δίπλα στα παιδιά της, τα οποία δυσκολεύτηκε πολύ να αποκτήσει. Μάλιστα την πρωτότοκη κόρη της, Αιμιλία, από τον πρώτο γάμο της με τον Αλέκο Ντέκα, όπως έχει δηλώσει σε παλιότερη συνέντευξή της, αγωνίστηκε 10 ολόκληρα χρόνια για να τα καταφέρει.

Πλέον είναι 19 χρονών, σπουδάζει αρχιτεκτονική σε πανεπιστήμιο της Γλασκόβης και ζει μόνη της στη Σκωτία.  Σε κάποια από τις επισκέψεις της στην Ελλάδα, η περήφανη μαμά της τράβηξε selfie με την κόρη της και την μοιράστηκε με τους  φίλους της στο facebook γράφοντας «Με τον θησαυρό μου».

Η αλήθεια είναι ότι μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό!

Δείτε την φωτογραφία:

Σαν δυο σταγόνες νερό: Δείτε τη Φώφη Γεννηματά με την κόρη της!

ΚΛΕΙΣΙΜΟ