Άγριες Μέλισσες: Επιστρέφει με νέα επεισόδια η σειρά- Δείτε πότε

Άγριες Μέλισσες: Επιστρέφει με νέα επεισόδια η σειρά- Δείτε πότε

Τελειώνει η «καραντίνα» για την επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1.

Αυτές τις δύσκολες μέρες του εγκλεισμού λόγω την πανδημίας του κορωνοϊου πολλές σειρές στην τηλεόραση σταμάτησαν να προβάλλουν νέα επεισόδια, καθώς έχουν διακοπεί και τα γυρίσματα.

Μεταξύ αυτών και η σειρά που λατρέψαμε περισσότερο αυτή τη σεζόν, οι «Άγριες Μέλισσες». Ωστόσο, όπως ανακοίνωσαν οι συντελεστές μέσα από την επίσημη σελίδα της σειράς στο instagram, οι αγαπημένοι μας ήρωες επιστρέφουν με καίνουργια επεισόδια.

Στην εν λόγω δημοσίευση ποζάρουν χαμογελαστοί η Λενιώ, ο παπα-Γρηγόρης και ο Προκόπης ο κουρέας και υπάρχει το σχόλιο: «Επιστρέφουν σύντομα και η χαρά τους δεν περιγράφεται».


Και η δικιά μας να προσθέσουμε εμείς, αφού στα περισσότερα κανάλια προβάλλονται κατά κόρον ενημερωτικές εκπομπές με τις δυσάρεστες εξελίξεις των ημερών που σε συνδυασμό με την υποχρεωτική καραντίνα εντείνουν την συναισθηματική μας φόρτιση. Ευκαιρία να «ξεφύγουμε», λοιπόν.

Τέλος, σύμφωνα με το ένθετο περιοδικό Secret των «Παραπολιτικών», νέα επεισόδια αναμένονται στον ΑΝΤ1 από την επόμενη εβδομάδα, 7 Απριλίου!

ΚΛΕΙΣΙΜΟ