Έντονη αμηχανία και εκνευρισμός ανάμεσα σε Χρηστίδου και Γιαννόπουλο -«Αν δεν θέλετε μπορούμε και να κλείσουμε»

Έντονη αμηχανία και εκνευρισμός ανάμεσα σε Χρηστίδου και Γιαννόπουλο -«Αν δεν θέλετε μπορούμε και να κλείσουμε»

Συμβαίνουν αυτά στις ζωντανές εκπομπές.

Μία από τις πιο αμήχανες συνεντεύξεις στην ελληνική τηλεόραση πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» με τη Σίσσυ Χρηστίδου στο OPEN.

Ο Γιώργος Γιαννόπουλος, που συμμετέχει στο «J2US» και προβάλλεται από το ίδιο κανάλι, βρέθηκε καλεσμένος μέσω skype στην εκπομπή και όπως ήταν φυσικό ρωτήθηκε για την διαφωνία που είχε στο show με τους κριτές για την επιλογή των τραγουδιών.

Ωστόσο, αυτό δεν άρεσε στον ηθοποιό που ξεκαθάρισε ότι δεν είναι στον χαρακτήρα του να αναλύει τι έγινε και τι δεν έγινε με την παρουσιάστρια να ενοχλείται και να λέει ότι ούτε και η εκπομπή είναι τέτοια και ότι αν ο καλεσμένος δεν επιθυμεί να συνεχίσει την συνέντευξη μπορεί να ολοκληρωθεί.

Μάλιστα ακολούθησε ο παρακάτω διάλογος:

Γιαννόπουλος: …Δεν συνηθίζω να πηγαίνω σε παιχνίδια και τέτοια αλλά έκανα μια “παραχώρηση στον εαυτό μου” επειδή πίστεψα και είδα ότι είναι ένα σόου υψηλών προδιαγραφών όσον αφορά την παραγωγή πιο πολύ. Στην λογική, τώρα, να πω τι έγινε και τι δεν έγινε δεν έχω μπει κυρία Χρηστίδου ποτέ. Δεν είμαι τέτοιος καλλιτέχνης. Καταλάβατε;

Χρηστίδου: Ούτε και εμείς λειτουργούμε έτσι, σαν εκπομπή, για να είμαι ειλικρινής

Γιαννόπουλος: Δεν με αφορά αυτό το πράγμα! Εγώ μπήκα σε ένα πράγμα, είμαι με την κυρία Ολυμπίου που την θεωρώ μια πολύ μεγάλη φωνή και έναν καλό άνθρωπο. Οπότε θα πούμε τραγούδια που θα κάνουν μια διαφορά, κάποια διαφορετικά τραγούδια όπως θα δείτε και στο επόμενο live. Αν μας κρατήσει το κοινό, θα έρθουν και άλλα μεγάλα τραγούδια.

Χρηστίδου: Πολύ σωστά. Καταλαβαίνετε, όμως, ότι δεν μπορώ να μη σας ρωτήσω για όλο αυτό που συμβαίνει σε σχέση με την κριτική γιατί εκεί βρίσκεστε, κρίνετε, αντιδράτε με έναν τρόπο.

Γιαννόπουλος: Έχετε πλάκα! Από την μια λέτε ότι δεν σας ενδιαφέρει, όμως μου ζητάτε να απαντήσω.

Χρηστίδου: Όχι, εννοώ ότι δεν θέλω να σας φέρω σε δύσκολη θέση. Δεν έχω κάποιο λόγο, αν δεν θέλετε να απαντήσετε, το δέχομαι. Δεν κάνουμε τέτοια πράγματα εδώ.

Γιαννόπουλος: Πείτε μου, δεν έρχομαι σε δύσκολη θέση.

Χρηστίδου: Είστε εδώ μόνο αν θέλετε. Άμα δεν θέλετε, μπορούμε να κλείσουμε κιόλας. Δεν έχω κάποιο θέμα.

Γιαννόπουλος: Παρακαλώ, δεν έχω πρόβλημα. Ρωτήστε, όμως, να δείτε ότι δεν αποφεύγω τίποτα.

Χρηστίδου: Δεν είναι θέμα… Δεν ξέρω… Όχι… Αισθάνομαι λίγο αμήχανα τώρα γιατί νόμιζα πως ξέρετε ότι θα φιλοξενηθείτε και το θέλατε. Θέλετε να μην το συζητήσουμε καθόλου; Πείτε μου εσείς πως θέλετε να το πάμε

Γιαννόπουλος: Ναι, ρωτήστε με και θα σας απαντήσω

Στη συνέχεια ηρέμησε κάπως η συζήτηση και προχώρησαν κανονικά τη συνέντευξη. Πάντως η παρουσιάστρια αμέσως μετά την ολοκλήρωσή της και πριν φύγει σε διαφημίσεις «έριξε» νέα μπηχτή λέγοντας: «Με το ζόρι τον βγάλαμε τον άνθρωπο; Δεν ξέρω… Παιδιά, μην αναγκάζουμε ανθρώπους να βγουν αν δεν θέλουν να βγουν. Αυτό. Να θέλουν! Πάμε σε διαφημίσεις, ρε τι έχουμε πάθει… Ήρεμη εκπομπούλα είμαστε, να το ξέρετε, δεν θέλουμε τέτοια πράγματα».

ΚΛΕΙΣΙΜΟ