Ρόδος: Έθαψαν 73χρονο και ένα μήνα μετά έμαθαν ότι είναι ζωντανός σε ίδρυμα

Ρόδος: Έθαψαν 73χρονο και ένα μήνα μετά έμαθαν ότι είναι ζωντανός σε ίδρυμα
ÊëåéóôÜ ôá êïéìçôÞñéá óÞìåñá ÌåãÜëç ÐáñáóêåõÞ,óôá ðëáßóéá ôùí ìÝôñùí áðáãüñåõóçò óõíáèñïßóåùí ãéá ôçí åìðüäéóç äéáóðïñÜò ôïõ êïñïíïúïý, Ì.ÐáñáóêåõÞ 17 Áðñéëßïõ 2020 (EUROKINISSI/ÔÁÔÉÁÍÁ ÌÐÏËÁÑÇ)

Κι όμως πρόκειται για αληθινό περιστατικό στη Ρόδο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της rodiaki.gr στις 24 Απριλίου, εντοπίστηκε νεκρός σε αποθήκη – γιαπί στην οδό Μιχαήλ Πετρίδη ένας ηλικιωμένος άνδρας.

Δεδομένης της διεύθυνσης αλλά και του σημείου που βρέθηκε το άψυχο σώμα, οι αρμόδιες αρχές υπέθεσαν ότι πρόκειται για το άτομο που έμενε εκεί και το οποίο είχε μεταφερθεί και άλλες φορές στο νοσοκομείο με σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε.

Δεν βρέθηκε πάνω του κανένα χαρτί που να πιστοποιεί την ταυτότητά του, το πτώμα ήταν σε προχωρημένη σήψη και κλήθηκε αμέσως η αστυνομία. Η σορός μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο της Ρόδου και εκεί φαίνεται ότι συγγενικό του πρόσωπο βεβαίωσε ότι πρόκειται για τον 73χρονο που διέμενε στη συγκεκριμένη αποθήκη. Ενημερώθηκαν όλοι οι συγγενείς και την επόμενη μέρα έγινε η κηδεία στο νησί.

Το βράδυ της Τρίτης τα παιδιά του ενημερώθηκαν ότι ο υποτιθέμενος νεκρός, ήταν ζωντανός και φιλοξενούνταν στο ίδρυμα χρόνιων παθήσεων των Κολυμπίων Ρόδου! Η έκπληξη και το σοκ όλων ήταν μεγάλο. Χρειάστηκαν λίγα λεπτά για να συνέλθουν και στη συνέχεια τους γνωστοποιήθηκε αρμοδίως ότι ο πατέρας τους έμενε στο συγκεκριμένο ίδρυμα έπειτα από παρέμβαση των αρμοδίων κοινωνικών υπηρεσιών του νησιού.

Παράλληλα, άρχισαν οι έρευνες για να εξακριβωθεί σε ποιον ανήκει το πτώμα, ενώ μάλιστα, δεν έχει αναφερθεί κάποια αναζήτηση αγνοούμενο αυτό το χρονικό διάστημα.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ